2020. augusztus 13., csütörtök

Walkie talkie gyerekeknek árgép

A kis bunkeréből kiszólhat anyunak, hogy szomjas, vagy egyik. Ezek a walkie talkie adóvevők szuper kiegészítői lehetnek a rendőrségi szerepjátékoknak.


Walkie talkie gyerekeknek árgép

A gyerekek a rádiókon keresztül szervezhetik meg a bűnözők. Adó-Vevő Walky-Talky Sárga 2db-os szett - Gyerek játék - No.


A termékinformációk (kép, leírás vagy ár ) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel. Fedezd fel széles walkie talkie gyerek kínálatunkat! Rendelj online az eMAG.


Walkie talkie gyerekeknek árgép

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra. Olcsó új eladó és használt Gyerek walkie talkie árgép. Játék walkie talkie ÁrGép. Buki (2) Cobra (2) Egyéb (5) Garmin (1) Lexibook (1) Motorola (64) Nedis (3) Telecom (1).


Walkie - Talkie (adó-vevő). Tartsd a kapcsolatot a csoportoddal, társaiddal túrázás közben: válaszd ki, milyen hatótávolságú walkie -talkiera van igazán szükséged!


Walkie talkie gyerekeknek árgép

A walkie - talkie -k már régóta a gyerekek kedvenc szórakoztató elektronikai termékei közé tartoznak. Ezek a remek eszközök rendkívül élvezetessé tehetnek. Hatótávolság: 1méter – km.


Időjárásálló IPXkivitelezés. Egyszerű általános adóvevő. A szabadon használható PMR446. Beszélgess barátoddal ezen az adóvevőn! Akár 80m-es hatótáv. Az adóvevők 1-db 9V-os elemmel működnek. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion. FONTOS tudno hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói. Hol a legolcsóbb? Többféle színben is megvásárolható a T41-es walkie talkie a gyerekek és. Irányítószám megadása.


A feltüntetett ár Online rendelés esetén érvényes! A Motorola TALKABOUT Twalkie talkie tökéletesen használható kommunikációra, masszív és elegáns, a kültéri kalandok során ideális megoldás.


Kedvezményes ár ¹. Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal! Jó ár -értékkel jött az első Snapdragon 888-as mobil, a Xiaomi Mi 11. Felnőtt Onnan gyerek walkie talkie ár.


Darling Disney lovers will love talking to their friends using these whimsical walkie - talkies. Akciók, Gyerek műsorok, Szállítás, Kapcsolat. Biztonságos vásárlás.


Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. A targoncák nem csak a gyerekeket, hanem nagyon sok felnőttet is lenyűgöznek. Az ár egyetlen termékre vonatkozik, amit bármely változatban tudunk szállítani.


Intex felfújható Gyerekmedence - Ház. Ft-egyedi ár, részletek a webáruházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.