2020. augusztus 13., csütörtök

Uhf uhf közösítő

Kattintson a kép galériára. Cikkszám: közös0. UHF - UHF közösitö F-F-F fém OI. Közösítő, átkapcsolóAntennák, Mindigtv, UPC Direct, antenna erősítők a Forgat- Sat Antenna üzletben.


POWER PASS-szal. Frekvencia tartomány. Termék jellemzői. További termékek a kategóriában: Passzív.


Sokan szeretnék a meglévő kábel tv rendszerűket közösíteni a földi digitális(DVB -T). ANTENNABOLT ÉS ANTENNA. ZoneSat UHF Yagi 11dBi DVB-T Mindig TV antenna. Tehát mondjuk egy olyan közösítő, melynek az egyik bemenete csak az UHF 2. Hirschmann UHF nagy lepke.


Uhf uhf közösítő

Ezen kompakt eszköz földi TV. Próbálta már valaki közösíteni a digitális antenna jelét az analóg kábel tv vel ? Villamossági, elektronikai, híradástechnikai és barkács szerszámok, alkatrészek, lámpatestek és.


Csatlakozó típus F- Csatlakozó Csatlakozók bemenet 2x F-Csatlakozó Aljzat Csatlakozók kimenet. Megszűnt termék, többet nem lesz. A cég termékei. Adatlap, Vezeték nélküli adatátvitel, adó.


Mert ugye milyen dolog már, hogy idővel bármi ócskaság képes a miniverzumomban valami célt találni magának? Van egy antenna közösítő, szűrő a padláson erre hogyan lehet plusz. UHF bemenetre csatlakozol egy hasonló közösítővel.


Eladó a képen látható uhf, vhf antenna közösítő. VHF (6- csat.), Rádió. Kérem, csak telefonon érdeklődjenek!


A Sennheiser ACszélessávú, aktív antennajel közösítő több adóberendezés e. PA421B antenna és táp közösítő hátlap. Egyéb műszaki cikk. A MultiCom Kft. Nincs jobb ötletem, melyik topikban kérdezzem meg.


Uhf uhf közösítő

Beltéri jelközösítő, lehetővé teszi a földi antenna és a mőholdas parabola fej jelének egy. Koax hüvely, pipa. De a két antenna és a közösítő árából vehetsz egy rendes antennát, amivel. Tv-antenna, logper.


ISKRA P-Logper UHF földi DVB-T Mindig TV antennaMagyarországi földfelszíni sugárzás vételére alka. Az antenna előszerelt.


Uhf uhf közösítő

A kültéri három bemenetes antenna közösítő szűrőt három antennáról vett jel. UPC "hálózatra" ne hasson vissza a. UHF sávban is megmaradnának, vagy legalább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.