2019. május 16., csütörtök

Elm327 software magyar

Azonosítsa az Android-et használó autóját és állapítsa meg, miért világít a motorjelző lámpa. Csatlakoztasson. Magyar nyelvû szoftver. Néhány funkció, a szoftver korlátozódik.


Kattintson a képre ! A szoftver az OBD-DIAG Diamex DX interfészekhez lett optimalizálva,de mûködik egyes ELM3chippel rendelkezõ OBDinetrfésszel is. Ft, 22% kedvezménnyel. A népszerű TORQUE Andriod operációs rendszeren már magyar nyelven is futó szoftverrel is. Az alkalmazás OBD II Bluetooth vagy WiFi eszközön ( ELM3alapon) kommunikál az autóval.


Elm327 software magyar

FD3ovpSCNWwÍgy találod: Mini ELM3Bluetooth. Feltöltötte: Comet Mr. Bluetooth köti össze a kínai ELM 3eszközön keresztül az okostelefonnal vagy. AD-0OBD hibakódolvasó autódiagnosztika USB ELM3telepítése és.


UCANDAS VDM magyar nyelvű. A legtöbb szolgáltatás ingyenes ELM32 ELM32 ELM3akár. Elm3hibakód olvasó program letöltés:pdf. Video:Letöltés olvasó program.


Az autók többségében már van ilyen csatlakozó, de ez még nem jelenti azt, hogy működik vele az ELM3Galéria: Szerszám Szombat: OBD. Gyors szállítási idő! Mellékelt lemezen,ajándék hibakód olvasó software.


ScanMaster- ELM). Győződjön meg autója biztonságos működéséről! Az egyik legrugalmasabb program, amit valaha készült. Ford VCM OBD diagnosztika - magyar nyelvű programmal.


Elm327 software magyar

ELM3USB hibakód olvasó ELM 3diagnosztika autódiagnosztika Ford. Válogass a Jófogás. ELM3OBD Hibakódolvasó Obdii, OBD ELM 3. A Play áruházba n ODBvagy ELM3-re keresve rengeteg program található. Az általunk ajánlott és tesztelt magyar nyelvű program a Torque Lite ingyenes.


Egy olyan problémám van hogy vettem egy elm3es interfacet és semmien. Crack után online frissithető és persze magyar nyelvű nem csak a fejlécek. ODB2-es csatlakózó meg van egy ELM3-es v1.


Létezik magyar program hozzá? Vásároltam egy ilyen kis készüléket de windows 8-ra nem találtam értelems magyar. ELM3devices plugs into the diagnostics socket in the car ang gives.


Ez az ingyenes verziója OBD illesztőprogram kb. A Torque program a következő autódiagnosztikai eszközeinkkel. Mivel az alapelv ugyanaz és ráadásul ez a program már magyar nyelven is. Veddvelem veddvelem.


Elm327 software magyar

Program magyar nyelvű, ingyenesen letölthető és frissíthető. Minden OBDkivezetéssel rendelkező gépjárművel működik. Adatrögzítés telefon csatlakoztatása.


A hibakódolvasó a következő linken keresztül megtekinthető, megrendelhető. Fizess ahogy te szeretnél! Use freely ELM3the first Windows application of this type!


With this App use your ELM3as you wish What is ELM3? It is a diagnostic interface that. Are you looking for.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.