2019. május 16., csütörtök

Elm327 program letöltés magyar

Néhány funkció, a szoftver korlátozódik. Azonosítsa az Android-et használó autóját és állapítsa meg, miért világít a motorjelző lámpa. Csatlakoztasson.


Elm327 program letöltés magyar

Kattintson a képre ! Elm3hibakód olvasó program letöltés : pdf. Video: Letöltés olvasó program. Magyar nyelvû szoftver. Ft, 22% kedvezménnyel.


A népszerű TORQUE Andriod operációs rendszeren már magyar nyelven is futó szoftverrel is. A hibakódolvasó a következő linken keresztül megtekinthető, megrendelhető. Ez az ingyenes verziója OBD illesztőprogram kb.


Hibakód Olvasó Program Letöltés. MIKROBI, A GÉPELŐPROGRAM. Az amatőr fejlesztésű gépelésoktató program letöltése (megabájt, magyar nyelvű). Hamarosan még több ingyenesen letölthető MAGYAR nyelvű autójavítással kapcsolatos.


ELM-327-Wifi-kibakod-olvaso-el. Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya. A WIFI Legfrissebb Chip ELM 145a alapján.


OBDELM 3Interfész 1. ELM3(USB vagy Bluetooth), ElmscanOBDLink, KKL-Interface. Teljesen magyar nyelvü, hibakod olvasás, törlés, valos adatok. A Torque program a következő autódiagnosztikai eszközeinkkel használható. Mivel az alapelv ugyanaz és ráadásul ez a program már magyar.


Elm327 program letöltés magyar

Az ELM3az ELM Electronics OBD transzlátorainak családjába tartozik, annak egy. Számos rendelkezésre álló program képes az ELM3-hez csatlakozni. Létezik magyar program hozzá? Vásároltam egy ilyen kis készüléket de windows 8-ra nem találtam értelems magyar.


MPPS VECU Chiptuning autó diagnosztikai, magyar nyelvű szoftver. Crack után online frissithető és persze magyar nyelvű nem csak a. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! ODB2-es csatlakózó meg van egy ELM3-es v1.


Mozilla Thunderbird – levelek letöltése OBD II szoftver Linux alá ›. Na elkiabaltam a program a eszkozt nem látja. Valaki mas szoftvert tud. Tud magyarul is obdprogram letoltese a program. Programok ELM3Android Ha probléma merül fel: Hol lehet letölteni szoftvert ELM.


Elm327 program letöltés magyar

A program egy felhasználóbarát felület, amely a magyar sőt, hogy ki a kis. OBD II autós diagnosztika a telefonon, ELM3bluetooth kapcsolat. Autódiagnosztika kedvező.


ELM3eszközzel ki lehet-e olvasni az ECU-ból a tényleges megtett kilométer adatot. Ford VCM OBD diagnosztika magyar nyelvű programmal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.