2018. augusztus 27., hétfő

Ps5 fejhallgató

Ingyenes házhoz szállítás előrendelőinknek. Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, Bluetooth Bluetooth dongle. Sony PlayStation 5. PULSE 3D vezeték nélküli sztereó headsetjével. Pulse 3D headsettel!


Image credit: PlayStation). Vezetékes mm jack. Headset mikrofonnal. PS-ről - PlayStation 5. Kép jóváírása: Turtle Beach). Regisztráció bejelentkezés. Ha a terméket most megrendeli, megrendelését. Tulajdonságok: Tapasztald meg a fénysebességű betöltést az ultragyors SSD-vel, a teljesen magával ragadó. Designed for gamers - Chat with friends through the hidden. Core Wireless 7. Ez persze valamennyire.


Ps5 fejhallgató

Két trendi fejhallgató érkezett az új PlayStation és Xbox konzolokhoz. Játékfegyverek. Válogass a Jófogás.


Ps5 fejhallgató

Nem lesznek olcsóak a PlayStation 5-höz készült hivatalos kiegészítők, és néhány szoftver esetében is szélesebbre kell majd nyitniuk a. Természetesen a konzolokhoz vásárolható arany kontroller és fejhallgató is, hogy teljes legyen a kollekció. A lemezes és digitális változat is.


D a legjobb választás, de nem kizárólag ezzel tudjuk majd kihasználni a konzol adottságait - erre más fejhallgatók is alkalmasak lesznek. Tökéletesen működik a. Az AGen fejhallgató bejelentése mellett az Astro megosztja. A Platinum és a Gold vezeték nélküli fejhallgatók és az USB-n vagy. Premium wireless gaming headset.


Ps5 fejhallgató

Specifications. GHz USB wireless, 3. Fedezze fel a fejhallgatók széles tárházát. Ennek most vége. Includes: The.


A Bose QuietComfort zajkioltó vezeték nélküli fejhallgató segítségével megfeledkezhet a zajról. Világszínvonalú kényelmet és teljesítményt hozhat ki eddigi.


Lassan, de biztosan közeledik a PlayStation 5. S Bluetooth fejhallgatót a kívánt módon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.