2018. augusztus 27., hétfő

Parabola antenna tartó konzol tetőre

X100- as konzolcsavar, a különféle bilincsek és tartóelemek falhoz illetve. Ft Nettó ár: 6Ft. Antenna és antennatartó konzol. Opticum Tripod antenna tartó állvány -alu.


Lapostetőn elhelyezhető lábú antenna árbóc. ANTENNATARTÓ ÁRBÓC LAPOS TETŐRE. Parabola antenna rögzítéséhez használt tartók. Csomagtartó konzol.


Alumíniumból készült szétnyitható parabola antenna tartó állvány. Két ponton rögzíthető felfogással rendelkező földi antenna tartó konzol. Használt tartó. Fényszóró, lámpa.


Hitelesített telefonszám. Figyelembe kell venni hogy hol lesz jó a vétel a parabola antenna dél felé néz és működhet falra, tetőre, lapostetőre, földre szerelve nem fontos a magassági. Stefino antenna konzol, lapostető, lábú. Precízen állítható konzol.


Parabola antenna tartó konzol tetőre

Erkély korlátra vagy csőre szerelhető antennatartó. Az általunk kivitelezett parabola antennákhoz különböző tartószerkezeteket is. Cserépkonzol 32cm hosszú csővel: 3. A parabolaantenna edényforma, viszonylag kis súlya, de szélnek van kitéve.


Parabola antenna tartó konzol tetőre

Kényelmes és mindig van fali tartók - konzolok, valamint lapos tetőre - három vagy négy lábbal. Az ideális megoldás nem a tető fúrása, hanem a tartó terhelése. Az antenna tartó konzolt mindig érdemes az adott körülményeknek megfelelően kiválasztani! Nagyon sok fajta konzolt gyártanak.


Parabola antenna tartó konzol tetőre

Nem rendelhető. TV antenna tartó, SAT175. Méretek : x cm. A besugárzó kivehető burkolattal rendelkezik, amely véd a csapadéktól. Kamion antenna dupla tapadó korong 30cm tartóval tetőre. Ebben a videóban egy fali tv tartó konzolt hozunk létre egy régi parabola antenna és néhány hulladék vas. Tulajdonságok: Ez a hosszított fali tartó szerelvény mm vastag és mm. A parabola antenna felszereléséhez antennatartó szerelvények rögzítése.


Kültéri és beltéri antennák, antenna kábelt vagy antenna elosztót az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel. Szín: Fekete, Termék típusa: Autó tető antenna, Kompatibilitás: Univerzális. L-alakú, négypontos) rendelkező kültéri antenna - konzol.


A tetőn lévő antenna felszereléséhez szükséges dokumentumok. Hogyan és kivel dönthet úgy, hogy egy parabolaantennát telepít egy lakóház tetőjén ? Ez rögzítve van a konzolok, csavarok, kapcsok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.