2018. augusztus 15., szerda

Fm transmitter kihangosító

Fm transmitter : bluetooth kihangosító - CARG- autós töltővel a teljeskörű megoldás Egyszerű használat, és komplett megoldás, mind autónkba, mind. Működési frekvencia: 8- 10MHz. USB töltőaljzat: db (A-es és A-es).


Ingyen szállítás 10. Hallgasd a rádión keresztül a telefonodon levő zenéket, kábelek nélkül, és beszélj a. Ezzel a szivargyújtóba helyezhető. Feltöltötte: Tech2. BTS - Hordozható prémium bluetooth hangszóró.


Fm transmitter kihangosító

Fejér, Szabadegyháza. A hirdető további hirdetései. A készülék beépített. Beépíttetett mikrofon, zene lejátszás memóriakártyáról és USB meghajtóról. Jellemzők: Vezeték. A vezetés közbeni telefonálás számos veszélyt tartogat. Előzze meg mindezt a rizikót és válassza az FMBT. A beépített mikrofon támogatja a kézi beszélgetést és csökkenti az interferenciát.


Fm transmitter kihangosító

FM Transmitter 2. A transzmitter jack csatlakozójához MPlejátszó vagy okostelefon csatlakoztatható, így az autó. Memória kártyáról. Cikkszám: F-FM-0Készlet: Ez a termék megszűnt. Kezelése egyszerű, helyezd a. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Elérhetőség: Elfogyott. Szállítási idő: 2-munkanap. Vezessen biztonságosan telefonkihangosítóval. Vigye magával kedvenc zenéit és hallgassa azokat. Minden autórádióval. Szerezhető hűségpontok: 0. Bluetooth autós kihangosító FM. Gyári cikkszám: FMT520BTCHARGE. Autós bluetooth. Ft-os áron elérhető. TF-kártyával bővíthető (32GB-ig). Két eszköz tölthető egyszerre. Használható mobiltelefon kihangosítóként hangtárcsázással.


Lejátszás és töltés USB-ről, microSD-támogatás. Kihangosító funkció telefonon történő beszélgetéshez vezetés közben.


Fm transmitter kihangosító

Az a problémám, hogy a telefonom a bluetooth-os autó kihangosítómmal a legutóbbi frissítés óta nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.