2018. augusztus 15., szerda

Csavarókosár

Csavarókosár

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás. OBI barkácsáruház. Csavarókosár kerek felmosóhoz.


Csavarókosár

CSAVARÓKOSÁR SUPERMOP VÖDÖRHÖZ, VILEDA és még 2termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon. Accordion Title. Felmosó vödörhöz csavarókosár.


Anim pariatur cliche reprehenderit. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod. Vileda csavarókosár Vileda Ultramax vödörhöz. Power Press technológia - az erős és hatékony csavarásért.


Szállítási díj. Csomagolás: db, gyűjtőcsomagolás: db. KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ. Egy hatékony és jó gyorsfelmosó és hozzá egy vödör csavarókosárral alapvető eszközök az idő megtakarítására és a padló könnyű megtisztítására.


A termék piros, világosbarna, sárga és zöld színekben kapható. Műanyag csavarókosár literes kerek vödörhöz. Kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Vödrök, felmosófejek, nyelek kategóriában. Készleten, azonnal átvehető. Piros, gránit színű. Győződjön meg róla! Találja meg a legjobb árat. Kosár tartalma. Az Ön kosara üres. Felhasználónév: Jelszó: Regisztráció. Combi csavarókosár RAKTÁRON. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó csavarókosár kategóriába tartozó termékek árait!


Ergonómikus kiképezésének köszönhetően kezei mindig szárazak maradnak. Erős vödör és masszív csavarókosár - stabil rögzítéssel. Domet STAR vödör csavarókosárral. Stabil, erős vödör masszív csavarókosárral.


Ft (ÁFA nélkül). CLASSIC felmosó mop felmosófejének kicsavarásához, a csavarókosár alakjának köszönhetően a felmosófej könnyen kicsavarható, kompatibilis a COMBI. TWIST felmosó mop felmosófeje kezének a vízzel való érintkezése nélkül csavarható ki, a csavarókosár alakjának köszönhetően a felmosófej könnyen. Hasonló termékek.


Termék befoglaló mérete magasság : 110. Kiszerelés: db. Iroda Magyarország Kft online irodaszer webáruház. Ez által még szárazabbá tudja varázsolni a mopot.


Csavarókosár

Kerek felmosó vödörhöz csavaró kosár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.