2018. június 5., kedd

Fm jelerősítő

MPlejátszó, autó hifi, 12V. Kisméretű, kompakt jelerősítő az antenna vételi képességének növeléséhez. Az erősítő a legtöbb autóhoz alkalmas. Annak meghatározásához, hogy ez a helyzet áll-e fenn, kövesse az alábbi.


Ezek a erősítők nagyon minimális összeszerelést igényelnek. Az egyenes dipoltól abban különbözik, hogy a vételi. Húzza ki teljesen a rádió meglévő antennáját, és helyezze a rádiót magas helyre.


Feature:Brand new and high quality. Olcsó eladó új és használt fm jelerősítő. Akciós jelerősítő, erősítő akár házhozszállítással is! Antenna jelerősítő.


Felerõsíti a rádiójeleket, és a tökéletesebb jelet továbbítja az autórádió felé, ami tisztább vételt tud részünkre. Könnyen beszerelhető. Kérdezz felelek. Egyszerű, de okos.


ANTENNA JELERŐSÍTŐ 8DB HÁLÓZATI TÁPEGYSÉGGEL. Kosárba rakom. Sávszélesség - - 8MHz. Ingyenes autó és motor hirdetések! Eladó új és használt autók és motorok! K views months ago. FM dipool antenna 9. Jelerősséget LED-es lámpasor. A rádió és az antenna közé szeretném beépiteni. A radió bekapcsolása után végezze el a radiócsatornák újrahangolását. Whether it is Bach, rock or current affairs, the Sleuth will improve your.


Csomag tartalma: Állítható jelerősítő, amely közvetlenül az akkumulátorra. Energiafogyasztás: 1W.


Repeater -hosszabbító F-M 20m aktív jelerősítő kábel aktív jelerősítő kábel A repeater kábelt tovább lehet toldani további méternyi hagyományos. Router, WiFi jelerősítő, Elektronikai Tartozékok, E-Zone, NetKlikk. Bluetooth fejhallgató mikrofonal, rádio fm és SD kártya, Pfehér.


Raktáron: 1fm. Létezi olyan jelerősítő ami a fm transmitter kimeneti jelét ( az anenna jelet ) erősíti ? Ha jelerősítőt alkalmazunk, akkor a megerősítési válasz kb. A jelerősítő nagyobb távolságok lefedésére szolgál a vezeték nélküli hálózatban. Olvassa el és őrizze meg a használati útmutatót.


A használati útmutató a WLAN jelismétlő elválasztha- tatlan része. Fontos tudnivalókat. Számítógép perifériák. Preset Tuning). B, dB-es lépésköz. TV antenna és jelerősítés - PROHARDVER!


Erre a problémára nyújt egyszerű és biztonságos megoldást az Omega OWLR3jelerősítő. Rendkívül gyorsan beállítható, sokoldalú eszköz, mely használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.