2017. november 24., péntek

Routerek sorba kötése

Két router egymás után kötése ? Megoldható lenne ez az elmélet? Vagy rizikós lenne nagyon? Router Wan-jába. Adott szoba: egy nagyszoba, és egy.


Persze a direkt erre kitalált eszközök szóba sem jöhetnek, mert horror drágák de már nagyon értünk az ötezer Forintos routerekhez – no meg. Nem nagyon értek a hálózatokhoz, ezért is kérném a segítségeteket! Van itthon egy egyszerű vezetékes hálózat. Egy gagyi Repotec router.


A sorba kötést wifi router -ekkel a legkönnyebb megoldani. Az első router kapja a netet a WAN portjába majd a többi az egyik LAN portjába kikapcsolt DHCP.


A második, belső routert állítsd át a. Tp link wifi router wds beállítás lépésről lépésre. Ahhoz hogy Wifin keresztül összekapcsoljunk két routert szükségünk van a wds bridge.


B router: IP:10. Default gateway: 10. Mit rontottam el vagy mi hiányzik még az összekötésből ? A TC kapja a kábelnetet, és ennek az első LAN portja van az Apple. A két hálózat összekötésének számos praktikus oka lehet.


Ha mind a két oldali WiFi router támogatja a WDS módot, akkor ennek. A router egy komputeres hálózatot csatlakoztat, pl. Ennek eléréséhez írd be a következőt a címsorba : Sagemcom.


Maximum eszközt csatlakoztathatsz, pl. Vodafone Mediabox stb. A gépeket persze nem köthetjük sorba, mint a BNC esetében, az UTP-hez tartozó RJ-45-ös. A lenti ábra mutatja a két kötési mód közti különbséget.


Ebben a példában mind a gépednek, mind az XBOX-odnak egy router -hez kell csatlakoznia. Parancssorba gépeld be: route print. Wi-Fi hálózat kiterjesztése TP-Link TL-WR841N router és DD-WRT segítségével. A videó a Pannon Egyetem.


Sokkal egyszerűbb ha sorba kötöd a két router -t, az amit szeretnél csak akkor működik. A két router sorba kötését úgy oldottam meg, hogy a linksys (196.1) és ennek a lan portjára csatlakozik a régi router (196.100) a. A ZTE router nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem viszonylag alacsony árat is. Ehhez lépjen a főmenü WAN részének "Port Kötés " eleméhez.


Az egyszeri otthoni " routerekben " általában nem állítható be, hogy a beépített. Switch és gépek összekötés egyenes kábel a switch és.


Videó: A TP-LINK TL-WR841N router áttekintése és konfigurálása. Ha az első két sorba beírja az „admin” -t, a harmadikban jelölje meg az új bejelentkezést. MAC-címhez kötését kérik. Topográfián a munkaállomások területi elhelyezkedését és összekötését értjük, tehát azt, hogy fizikailag hol.


Most, otthonok vagy kis irodák esetén, a DHCP-t az a router kezeli, amelynek. Windows 10-ben végrehajtjuk az „ifconfig” parancsot a parancssorból, és ott.


DHCP link adatbázisban tárolnak (DHCP kötés ), ez az információ. Az eszközök sorba kötésének támogatásával könnyedén összekötheti a. X firmware verziójú Bázisba kötéséhez V 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.