2017. november 24., péntek

Bluetooth transmitter

Fedezd fel széles bluetooth transmitter kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Keresett szöveg: usb bluetooth transmitter (Termék)usb bluetooth transmitter (). Kapcsolódó keresések: fm transzmitter.


Több, mint98%Megbízhatóság. MHz között állítható Micro SD kártya olvasó MP3. Válogass a Jófogás. Dupla USB aljzat. SD aljzat max 32GB (fat32). A BT T1segítségével egyszerűen csatlakoztathatod vezeték. Tulajdonságok: Hallgassa saját lejátszási listáit útközben, és intsen búcsút az unalmas autózásnak. Transmitter and Receiver, 2-in-Wireless 3. A lejátszónak kettős USB kimenete van, amely egyszerre két eszközt képes feltölteni.


FM transzmitter Telefon töltésre is alkalmas. Manapság mindenki a telefonon hallgat zenét, így ha autóba ülünk, akkor is szívesen. Ft - ingyen szállítással! Nézd meg és rendelj belőle most!


Bluetooth transmitter

Ezzel a praktikus eszközzel kihangosíthatod telefonodat autós utazásaid során, így biztonságosan és. Az audio-átjátszó eszköz aptX.


Uno hogy folyton minden zene után reklám következik a rádióban? Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni vezetés közben? Kezelése egyszerű, helyezd a. Mindössze egy jack. XBLITZ X3PRO FM TRANSMITTER - BLUETOOTH AUTÓS KIHANGOSÍTÓ QUICK CHARGE 3. Autós töltőként is használható, ráadásul a legmodernebb Quick.


Képzelj el egy rádióadót, ahol csak a kedvenc zenéid mennek. Ahol a kívánságműsorban minden. Szállítási idő: 2-munkanap.


Bluetooth transmitter

A kihangosítás funkció minden bluetooth képes telefonnal működik! Ha akarod közben töltheted is a telefonodat az USB csatlakozón keresztül. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a. Három eszközt tettünk próbára, mindegyik bluetooth kapcsolattal.


Bluetooth transmitter

A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Elérhetőség: Elfogyott. Egyszerűen becsúsztatod a szivargyújtóba, és bluetooth -on keresztül csatlakozol. Eltervezett tempódban.


Find low everyday prices and buy online for delivery or in-store pick-up. Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy.


Bluetooth-compatible. Utána elég csak az autórádión ugyanazt a frekvenciát hangolni. MPlejátszás microSD adattárolóról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.