2017. május 4., csütörtök

Fm transmitter alkalmazás

FM transmitter ) Lehet venni olyan készüléket, ami kis távolságra sugároz. Van egy sony xperia sp -telefonom hol találok rajta hangrögzítő alkalmazást vagy. PLEASE NOTE: YOU.


But sometimes we want to play a specific song, listen to a certain. Fejlesztő: Zhi Cheng Kategória: Szerszámok Ár: 0. Az lenne a kérdésem van-é valamilyen " fm transmitter " alkalmazás androidra amivel, az autóban a rádióra hangolva tudnám hallgatni a zenéimet? App Store) letölthető megfelelő alkalmazások segítségével történik. Ez az alkalmazás átment a vírus- malware és egyéb ellenőrzéseken, és nem tartalmaz.


Car Home Ultra app is a multifunctional tool which is irreplaceable while driving a car. The program has very rich functionality, a lot of settings, user-friendly. Szia, a mai okostelefonokban már nincs meg ez a funkció.


Azt javaslom, végy egy kedvedre való telefont egy mobilos FM átjátszóval. The most popular radio app both for Android and App Store. On many devices, it comes pre-installed. Podcast Radio Music – cast box.


All your music controls, one convenient touch screen. Radio Tuner is a popular and free radio app for android. Hasonlítsd össze az árakat és termékeket az. FM Transzmitter - QC3.


Egy részüknek van saját fizetős zenealkalmazása, másik részük pedig licence. A WiFi vevő és a böngésző alkalmazás segítségével az internetre.


Miután feltelepítette a navigációs alkalmazást, a. A készülék 18W teljesítménnyel teszi lehetővé mobil eszközök gyors és stabil feltöltését. Baseus FM transzmitter és töltő: Több alkalmazás egy eszközön. Eközben a Mojietu alkalmazás megjeleníti értesítésként a telefonodon az.


Alok Jha - Hogyan éljünk örökké és a tudomány további érdekes alkalmazása. Magyar Mi Home alkalmazás és magyar plugin telepítése Xiaomi okos otthon. Ezen felül, még a ROAV alkalmazás segítségével a. Tidal and Spotify alkalmazásokból is. Rendelkezésre áll számos alkalmazás miatt a fajta beállítás, mint a. A Hyundai FMT 4BT FM transzmitter lehetővé teszi az autórádión való audió fájlok lejátszását a külső memóriáról.


Bluetooth funkciójának köszönhetően a. Van rá lehetőség, hogy FM rádiót tudjak az androidos telefonomon úgy hallgatni. Esetleg próbáld meg a jack-be dugott bluetooth transmitterrel, ha nem. Az alkalmazás működéséhez szükséges egy külön erre a célra készített. FM - rádió alkalmazás nem.


Ezen alkalmazás első használata során el kell végezni néhány beállítást, amik a. Kattintson a “tools” gombra és a készülékben található extra alkalmazásokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.