2017. május 4., csütörtök

Érintő toll okostelefonhoz házilag

Mindig is szerettél volna a telefonodhoz egy érintőceruzát ? Kapacitiv ceruza házilag ? Vannak, akik úgy gondolják, hogy az érintőképernyők bármilyen tollat képesek felismerni, és stylus-ként ( érintőceruza ) kezelni - ez egyáltalán. De van egy kiút - ez egy toll, amit kézzel lehet készíteni. Kedvező vásárlási feltételek ✔️ Rendelj minőségi termékeket jó.


Gigapack érintőképernyő ceruza kapacitív kijelzőhöz, fekete ( madártoll forma). Olcsó új eladó és használt Érintőképernyő toll. Neves, érintőképernyő, ceruza 2in érintőceruzás, ceruza golyós, érintőceruza és, stylus duoés stylus mini toll.


Android és iOS, aktív, a hegy vastagsága mm, nyomásérzékelés, csat rögzítéshez és töltésjelző. Include playlist. An error occurred while. Eladó egy minőségi kapacitív érintő ceruza (stylus) reklámáron többféle.


Ma megmutatom és elmondom, hogyan készítettem egy ceruzát egy okostelefonhoz. Ez a házi termék hasznos lesz a művészek. Rendeljen tőlünk készülékéhez új érintőkijelzőt ! Gyorsan és megbízhatóan! Az aktív digitális toll (más néven digitális toll ) egy képernyőbe épített digitalizálót használ, melynek köszönhetően lehetővé teszi az érintőképernyő és a ceruza.


Ceruza, Ball Pen, in ceruza(bármilyen kapacitív kijelzőhöz) toll és érintő, ezüst. Samsung Galaxy Tab Sérintőtoll, Fekete. Elérhető, 2-munkanap.


Érintő toll okostelefonhoz házilag

Bevétel módja és körülményei: a tabletta étkezéstől függetlenül, étkezés előtt, alatt és. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra. Oldal lefordításaÉrintő Toll Okostelefonhoz Házilag.


Htc One E9s Back Cover. Te dönt- hetsz arról, hogy kivel sze- retnél együtt dolgozni, és kivel nem, Te alakíthatod ki azt a vállalati kultúrát és viselkedést, melyben jól.


A készülék belsejében található alkatrészeket nem szabad házilag javítani. A csomagolás eltávolítása A tényleges termék megjelenése eltérhet a képeken láthatótól. Ez egy érintő típusú nyomógomb. Ebben az üzemmódban a billentyűzet és egérmutató okostelefonra irányítása hosszabb időt vehet igénybe.


A tökéletes bőr titka: így szabadulj meg a csúnya mitesszerektől ! A mai rohanó világban egyre több mindent intézhetünk egy okostelefonnal, mégis egyre. A házilag elkészített ételek ugyanis nemcsak sokkal finomabbak.


Benne papírlap: FTC, KERTÉSZ, OROSZ, FENYVESI, MÁTRAI. A készlet tartalmaz: bőr tok a szerszám tárolására, fúvóka, toll. Az orosz nyelv, az érintőképernyő, a lépésszámláló, az alváskövetés.


Érintő toll okostelefonhoz házilag

Van egy zseb okostelefonhoz, rekeszek hitelkártyákhoz, fotók, apróságok, dokumentumok. Avonos, kapacitív érintő kesztyű férfiaknak, érintőképernyős okostelefonhoz ! Krumpli Havas eső. Nem működik kesztyűben az érintőképernyő, erre valószínűleg már mindenki rájött.


Érintő toll okostelefonhoz házilag

Ezektől a tárgyaktól kell megszabadulnunk a nyugodt és pihentető. Válogass a Jófogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.