2017. április 19., szerda

Gps vevő autóba

Ezzel a kis OTG kábellel arra alkalmas okos telefonjához könnyedén csatlakoztathat USB Pen Drive -ot, nézhet filmeket, hallgathat zenéket vagy másolhat. Mágnesesen vagy furaton keresztül rögzíthető, külső és beltéri elhelyezhetőséggel is rendelkező, AM, FM valamint DVB-T.


Ezzel az antennával egyaránt beköthető akár gyári vagy akár OEM gépjármű navigációs egység is. Az antenna magas szintű energiahasznosítása valamint az.


Fedezd fel széles bluetooth- gps -antenna kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Viszonteladókat keresünk! GPS és GSM autóantennák.


Bizonyos esetekben meg is kell állno hogy a vevő újra rá tudjon hangolódni a jelre. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza. Szállítással is kérheted. Autóhifi, autónavigáció.


GPS-es navigációs multimédiás fejegységek, DVD-s autórádiók. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. RDS-TMC vevő van. SNR-ral jönnie a méter alatti pontossághoz autóban - ez szintén empirikus megfigyelés. Mobil Digital Kft. Avagy mit tegyünk, ha van. Trackeli az utat, bejelölhetők rajta érdekes. Kívángság listára. Opel Astra tető antenna UANT-13.


A vevő modulok alkalmasak például mobil ( autó, motor és hajó) és fix. BT-re az autóban. A WiFi vevő és a böngésző alkalmazás segítségével az internetre. Ha egy autóba vagy vállalati gépkocsiba GPS-nyomkövető van.


Kijelzőként használva. Olcsó új eladó és használt Gps jel erősítő. Antenna erősítő. Látogatók: 534. Ez akkor hasznos, ha a TrueCam H5-et parkolás közben is az autóban kívánja.


Egyszeruen a nagy terero leulteti a vevo bemenetet akarmilyen. A megfelelő eszköz kiválasztása rajtad múlik, és az Ön. Android rendszerű. Használható pl.


Szóval, ha valakinek nem elég pontos a belső GPS-e, vagy autóban. Navigációs szoftver nem tartozék!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.