2017. április 19., szerda

Acer aspire 5310 alaplap

Elektronikai panelek típus: Alaplap. Bővebben leírásról. Chipset gyártó: Intel Form Factor: Mini. Főbb jellemzők. Ha kell bontom is! Valószinü hogy alaplap hibája van. Az alaplap egy Intel i945GM. Sajnos a notebookgyártók erősen lekorlátozzák, mely processzorokkal szerelhető fel egy. Itt az összes alaplapon rajta van a csati, ha jól néztem, úgyhogy szvsz ez gyárilag ilyen. Rendezés: Megnevezés, Ár, Népszerű.


Acer aspire 5310 alaplap

Laptop, Notebook, Netbook alkatrész értékesítés, eladás. Válassza ki a laptopja modell számát: Kereséshez írja be ide a laptopja modell számát.


DD0ZG5TH00 ACER ASPIRE ONE 751H A1A1AOA1AOA1ZGMEDIA CABLE USB. Illesztőprogramok és kézikönyvek. Adja meg eszköze sorozatszámát, SNID azonosítóját vagy típusszámát. AS07BAS07BAS07BAS07BLC.


Acer Aspire laptop alaplap. Hátha valakinek segíthetek Szóval adott egy laptop, amelyre egy Linus Lite. A laptop nem kapcsol be, pár másodpercre felpörög a venti, majd megáll.


A backup elem 7. Alaplaphibás azon belül valamelyik híd a hibás. Alkatrésztípus: Alaplap. DC jack aljzat alaplapi kábellel. Kapható a Denniss.


Adott egy Gigabyte G31M-ES2C típusú alaplap, ami nem támogat 533MHz. Kérdésema következö lenne van egy acer aspire one notink (zgmodell). GHz GB 1GB. Ehhez a laptophoz keresnék kapcsolási rajzot.


Acer aspire 5310 alaplap

Számíthat ránk alaplap vagy kijelző meghibásodás esetén, elvégezzük a csatlakozó cserét, memória bővítést. Service manuals, schematics. Front Side Bus: 5MHz FSB.


Acer aspire 5310 alaplap

Installed memory: Up to 512MB. Maximum supported memory: 2GB.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.