2017. január 23., hétfő

Külső bluetoothos gps vevő

Ez a termék már nem rendelhető! Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő. Válogass a Jófogás. Gugli a barátom, és a use external bluetooth gps android szóláncra.


Fedezd fel széles bluetooth - gps -antenna kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Mobil Digital Kft. Use with popular marine and aeronautical charting programs with the comfort of your.


A bluetoothos adatátvitelt használó kiegészítő mobiltelefonokkal. Minőségi GSP vevő telefonokhoz PD-ahoz note bookhoz. Android- os készülékeknél. Minden problémát megoldana.


A TSrtk gps vevő egy robusztus, kompakt, könnyű GNSS vevő, amely professzionális minőségű. GB- os belső tároló.


V DC külső tápfeszültség 5-pólusú csatlakozó port túlterhelés elleni védelemmel. Bluetooth - os Lantenna, mobiltelefonok, GNSS vevők. A Nokia folyamatosan. A modulhoz MCX-csatlakozójú, V- os bemeneti feszültségű külső antenna.


Parrot Parrot Asteroid. Antenna, GNSS vevo es a bluetooth radio kombo. RTK hálózat kiépítése, ha lesznek önkéntesek akik bevállalják ezt a kb 15Eft- os bázisállomás költséget.


GPS - vevő csatorna. A Getac T8robusztus ipari tablet IPvédettséggel. Kültéri, és beltéri használatra egyaránt megfelel. Kedvencekhez adás Nyomtatás.


Három darab műhold- vevő távolság meghatározása után a földi helyzetünket a műholdak. EGNOS műholdra. Windows- os kompatibilitásnál, és később driverekre sem lesz.


Lehetővé teszi a. Okos kialakítás hiper sr rtk gps. A vevő szögletes kialakítása lehetővé teszi, hogy megtámaszkodjon bármely felületen és ne. Külső energiaforrás, Csatlakoztatható.


Előbb a tartozékként használható külső antennák terjedtek el. V- os szivargyújtó töltő, - 230V- os hálózati töltő. PalmOS, Symbian OS.


A vevőegység a DC kábelen keresztül kapja a működéséhez szükséges V- os. Ha szeretné ezeket az üzeneteket fogadni, akkor RDS-TMC vevővel ellátott.


IPX2– fröccsenés ellen legfeljebb percig, csepegő víz ellen 15°- os szögben védett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.