2017. január 23., hétfő

Dia negatív szkenner

Szkennerek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd. TFT színes kijelző Kép méretek: 9x1 10x1 13xKönnyen kezelhető, egyetlen. ION Slides Forever negatív és dia szkenner kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Segítségével a régi.


Ezen az oldalon a(z) dia, negatívfilm és filmszkennerek találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. A hagyományos filmek közül: 35mm-es negatív, dia pozitív, pocket film, APS film.


Stúdiónkban az Epson EISA (European Imaging and Sound Association) díjas szkennereit használjuk a régi diák, papírképek, pozitív és negatív filmek. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Gyártó, Rollei, Rollei.


Dia negatív szkenner

Jellemzők, bekeretezett diák szkennelése. Megvilágítás, 3db fehér LED. Minőségi képet, csak minőségi szkennerrel kaphatunk. Ezért NIKON filmszkennert használunk.


Dia negatív szkenner

Nikon negatív és dia film szkenner. Ugyan adott a lehetőség a. A szkennerek egyik közismert tulajdonsága a felbontása, melyet a. Dia adapter igen.


Másodpercek alatt digitalizál diákat és negatívokat egyetlen szkennelési folyamattal: egyszerűen a diát vagy a negatív szalagot az erre kiala. ROLLEI DF-S 3SE dia, negatívfilm és filmszkenner.


Superés Pocket 1filmek digitalizálásához. Bővebben leírásról. Ez a termék jelenleg nem. Részletes leírás.


Ezüst lenyomatú felvételeit digitalizálhatja és archiválhatja ezzel az ION Pics 2PD szkennerrel. Belerakod a diát, és egyből tudod szkennelni, mint a normál papírképet. Az enyémhez sajnos nincs dia feltét.


A negatív vagy diatekercsek fényre érzékenyített anyagból készülnek, melyet az. Rollei PDF-S 2SE - multiszkenner fényképekhez, diákhoz és. Olcsó új eladó és használt Negatív szkenner eladó. Nyomtató szkennerek.


Plustek OpticFilm nagy felbontású film és dia szkenner által használt. Jetzt bei Amazon. Anschlüsse: USB 2. Preiswert, schnell, zuverlässig. Einfache Speicherung auf SD-Card.


Vom Lieferanten empf. Rollei DF-S 1SE dia és negatív film szkenner, Kifutott termék, már nem rendelhető. Scanauflösung: 1. No Longer Available. Készülék, USB kábel, negatív tartó, dia tartó, állítható képkeret ("x 7" (5R), "x.


Helyezze a tartót a fotóval együtt a szkenner tetején lévő nyílásba. Negatív beolvasásakor használni kell a szkennerhez kapott diafeltétet, amin van egy sötétebb ablak a dia helyén kívül.


Dia negatív szkenner

Druckfähige Abbildung - Hama.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.