2022. április 12., kedd

Zsebrádió

Zsebrádiók az Euronics. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Keresett szöveg: zsebrádió (Termék) zsebrádió (7). Kapcsolódó keresések: hordozható rádió.


Zsebrádió

SzűrőAktív szűrő: 0. Akai zsebrádió APR-digitális hangolás kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Vigye megával mindenhova az RPC 2B zsebrádiót ! Egy tipikus reprezentatív zsebrádió a szocialista országokban széles körben elterjedt. Hol vásárolható. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Felejtse el, hogy bárhol is nélkülöznie kellene zenét! Hivatalos magyar márkagaranciával! Külső raktáron. Vigye magával mindenhova az RPC 2BX zsebrádiót ! Rádió kategóriában.


Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Gyártó, SENCOR. A Föld bolygó egyetlen zsebrádiója - november 30. V-os elemmel működik. Ez az Ultra Bass rádió 12. Táska- és zsebrádiók kategória a BIRI Elektro webáruházban. Táska és zsebrádiók kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi. Weboldalunkon Online bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk vásárlóinknak.


SimplePay vásárlói tájékoztató. Könnyű használat. Kompakt készülék, könnyen kezelhető, hangminősége az átlagostól jobb. Tenyérnyi méretével elfér a zsebben.


Zsebrádió

A Sangean SR-zsebrádió a megfelelő társ egy délutáni sétához. Beépített hangszórójával kitűnő minőségben, meglepő hangerővel képes a zenék. Hordozható zsebrádió, világvevő zsebrádi.


Zsebrádió

Hangerőszabályzó tárcsa, amely. TR-903B ZSEBRÁDIÓ FEKETE. Méret: X X 11. Raktáron több mint darab. Ha csak rádiót szeretne hallgatni. A kis méretű FM zsebrádiót bárhová könnyedén magával viheti. Csak helyezzen be darab AAA elemet (nem tartozék), és a zenét menet közben is hallgathatja. Cikkszám: SHMR206. Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be! Kisméretű, hordozható, SONETT márkájú, telepes készülék.


A zsebrádió vajszínű bakelit burkolattal rendelkezik és beépített ferritanten. Analóg hangolás. FM rádióvevő 8- 1MHz. Kihúzható antenna. GRUNDIG City Boy zsebrádió. W RMS kimeneti teljesítmény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.