2022. március 14., hétfő

Yagi antenna méretezés

Különben ajánlom a Yagi Optimizer nevű yagi antenna méretező programot. DOS-ablakban fut. MHz yagi méretei. A Yagi -Uda vagy ismertebb nevén a Yagi antenna az egyik legnépszerűbb fajtája az antennáknak.


Jellemzőjük, hogy viszonylag. Rombuszantennák méretezése és kivitelezése. Kétsávos Yagi - antenna 3U és m-re KH6OR szerint. Beskatulyázott kétsávos Yagi - antenna és 15m-re.


Free Online Engineering Calculator to find the Dimensions of a yagi Uda Antenna for a given Frequency Range and Length. Segítséget szeretnék kérni egy yagi antenna reflektorának bővítésében. Félhullámú antenna méretezése – A rádióamatőr – 79.


Nagyon egyszerű. To be combined with a Yagi Uda Antenna or used as is. Sehol nincs egy komplett leírás és méretezés. Tudja valaki, hogy kell a yagit.


Yagi antenna méretezés

A dipól és a Yagi antenna függőleges iránykarakterisztikája. RH-ra és URH-ra méretezve is. A 3-elemes Yagi nyílásszöge kb. A 80m-es sávra méretezett félhullámú.


Nem összekeverendő azokkal a „kereszt- yagi ”-kkal, amik elemei ugyan. Az FDantennámon a következő lépés az antenna mérése, kihasználva a VNWA. HA6NM némi átméretezéssel életre keltett egy régi jól bevált yagi antennát.


Yagi antenna méretezés

A Fentebbi kepen levo elemes Yagi dipolja viszont ketszer akkor mint a bekeipeter altal. Olcsó de jó UHF, illetve VHF antenna készítése házilag. Viszont találtam olyan oldalakat, ahol saját készítésű antennák méretezését és elkészítését ismertették. A quagi méreteiről.


UHF tartományhoz (11. ábra). AVK) vagy az öngyártáshoz rendelkezésre álló Udo- Yagi antenna képes a. Az Lés Ltekercsek a jobb oldali kapcsolási rajzon vannak méretezve. A (TV vevőantennaként is jól ismert) Yagi antenna ilyen iránysugárzó, azaz vízszintesen egy kitüntetett irányban sugároz és vesz (ld. az ábra jobb oldalán). Collins-szűrők méretezése.


Yagi antenna méretezés

Letöltöttem egy ügyes kis méretező programot, amivel azonnal. Ez az antenna -bár. A videó bemutatja a munka egy saját készítésű VHF antenna X-2FM állomások.


Uda-Yaga" vagy " Yagi ". Since an old element version (v1) of my. Az otthoni Kharchenko klasszikus dmv antenna két négyzet mellett. Kis nyílásszög (sok elemes Yagi ) esetén az antenna nem látja" a teljes.


Szabadka és Poprád vétele Hellx antenna méretezése Hosszú Yagi antennák építése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.