2022. február 14., hétfő

Xiaomi wifi jelerősítő

Eleged van a szolgáltatód gyenge. Amennyiben nincs a lakás minden részében tisztességes Wi-Fi jel, egy ismétlő lehet a megoldás a gondra. Az ilyen masinák a már meglévő. Biztos te is voltár már olyan helyzetben, hogy otthon vagy a rokonoknál vadászni kellett a vezeték nélküli.


Xiaomi wifi erősítő teszt és használati útmutató. Ft-os áron elérhető. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Garancia: hónap.


Xiaomi wifi jelerősítő

Wi-Fi Range Extender Pro Wi-Fi jelerősítő. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan. USB-eszközök helyett kapunk egy erősítőt, amely bedugja a konnektorba.


Hálózati eszköz: Xiaomi Pro 300M 2. Usb n kapja a tápellátást, így telefontöltőről is használható, vagy egy közeli számítógépbe is bedugható. Wifi jel megismétlésére alkalmas eszköz. A Jelismétlés. Könnyű (csupán 50g), hordozható és könnyű párosítani a routerrel.


Xiaomi wifi jelerősítő

Nem szükséges. Okostelefonok és tartozékaik, okos eszközök, elektromos. Termék helye: Pest megye. Készlet erejéig.


Xiaomi wifi jelerősítő

A Xiaomi Wifi - jelerősítőjével búcsút mondhatsz ennek, mivel sokkal gyorsabbá teszi a szörfözést az interneten! Speedshop mobiltelefon üzlet és webshop. WiFi frekvencia: 2. Prémium kiegészítők minden típushoz. Megbízható és gyors hálózat hozható létre az erőteljes 802.


A legjobb teljesítmény érdekében. Online Áruhitel, év garanciával Ingyenes szállítás. Ubiquiti Xiaomi ZyXEL. Kompakt és dizájnos külső, ami nemzetközi. XIAOMI MI USB Wifi erősítő. Kiemelt Ajánlat. Vásárlói információk: Kedves Vásárlóink! Last Minute vásárlási lehetőség! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.


Most nagyon jó áron juthattok hozzá a Xiaomi itthon is népszerű jelerősítőjéhez, a Xiaomi Wifi Amplifier Pro termékhez. A TomTop akciójában.


WIFI jelerősítő (range extender): - hasznos kiegészítő, ha nagyobb lakást, vagy irodát szeretnénk lefedni kellően erős wifi jellel, de a wifi routertől távolabb eső. Házhozszállítás.


Mennyiségi egység: db. Gyártói cikkszám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.