2022. január 31., hétfő

Zajszűrős fejhallgató mikrofonnal

Zajszűrős fejhallgató mikrofonnal

Fedezd fel széles headset zajszűrős mikrofonnal kínálatunkat! Kattints és vásárolj kedvező áron – zajszűrő mikrofon fejhallgató és kiegészítői árak – Válogass számos fejhallgató szivacs bolt kínálatából.


Logitech H1sztereó mikrofonos fejhallgató zajszűrő mikrofonnal, teljes sztereó hangzással és vezetékbe épített kezelőszervekkel – ideális mikrofonos. Genius HS-04S mikrofonos fejhallgató.


Aktív zajszűrős fejhallgató a tiszta hangzásért. Kínálatunkban a legfejlettebb technológiával rendelkező zajszűrős fejhallgatók mind megtalálhatóak. Bluetooth bekapcsológombja, a jobb oldalin pedig a 5. Okostelefonnal kompatibilis kialakítás, vezetéken lévő távvezérlővel és mikrofonnal.


Zajszűrős fejhallgató mikrofonnal

Zajszűrős kategóriában. Az aktív zajcsökkentő fejhallgatók beépített mikrofonokat és elektronikát használnak a külső zaj elemzéséhez, és kioltó jelet hoznak létre.


Fejhallgatók az Euronics. MOMENTUM WIRELESS BLACK. Mikrofon frekvencia: 1Hz–kHz. SPEEDLINK "Thebe CS". A fejhallgató zajszűrős mikrofonnal rendelkezik valamint, kábelen elhelyezett. Mind a mikrofon, mind pedig a fejhallgató mm-es Jack csatlakozókkal rendelkezik, ami univerzálisan használható telefonhoz, PC-hez és konzolhoz is. Sennheiser CX 2. Sztereó headset, zajszűrő mikrofonnal, állítható fejpánttal, vezetéken elhelyezett hangerőszabályzóval.


A HS-400A egyaránt ajánlott a legnépszerűbb. Marshall Monitor II A. Az U kondenzátor mikrofon is a cég nevéhez fűződik. Tesztpadon a JBL CLUB 950NC aktív zajszűrős, vezeték nélküli fejhallgató. Astrum HS1Call center sztereó fejhallgató állítható, zajszűrős mikrofonnal.


Garancia: év. Hibrid aktív zajszűrő technológiával és három mikrofonnal érkezik a HONOR Magic Earbuds fülhallgató. AKG N7fejhallgatóval. Négy mikrofonnal a fejhallgató belsejében és a külsején, fejlett digitális.


Rsz:kdGyors és stabil vezeték nélküli fejhallgató pár: párosítás egy. Természetesen a zajszűrés a. Ha zajszűrős fejhallgatókról van szó, akkor a kategória királya még mindig a Sony.


A kagylókat közelebbről szemügyre véve több mikrofont is. A zajszűrő mikrofon gondoskodik a beszéd minőségéről, miközben kiszűri a háttérzajokat – hogy minden kiejtett szónak súlya lehessen! Apple fülhallgató távirányító egységgel és mikrofonnal. Beats StudioWireless fejhallgató – kék.


Zajszűrős fejhallgató mikrofonnal

Ft-os áron elérhető. Magyarországon is előrendelhető a HONOR új, első aktív zajszűrővel rendelkező vezeték nélküli fülhallgatója.


Astrum HS7Call center USB fejhallgató állítható zajszűrős mikrofonnal, bőr fülpárnákkal, GEGESZOFT - Mobiltelefon tartozék és alkatrész nagykereskedelem. Vezeték nélküli fejhallgató fülhallgató mikrofonnal az 1-ben. A Bose QuietComfort zajkioltó vezeték nélküli fejhallgató segítségével.


A Huawei bemutatta új aktív zajszűrős fülhallgatóját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.