2021. december 13., hétfő

Xiaomi egér

Vásárolj Xiaomi egér -t a számodra fontos szempontok alapján. Xiaomi egerek rendelésedet hétköznapokon napon belül kiszállítjuk. Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos.


Mi Portable Mouse - vezetéknélküli egér, arany. Xiaomi Mi Wireless Mouse - vezeték nélküli optikai egér 2. A Xiaomi XMWS001TM vezeték nélküli egér egy új kiegészítő a PC-s perifériák piacán, amely alumínium borításával, kis méretével és halk.


Xiaomi egér

Xiaomi vezeték nélküli egereit láthatjátok, hallhatjátok ebben a videóban. A teljes cikket és elérhetőséget itt. Kettős kapcsolódás.


Xiaomi egér

GHz-es USB vevővel, amely az egér aljában található. Xiaomi hordozható vezeték nélküli egér, interfész: USB, bluetooth, elegáns dizájn, tápellátás: x AA elem, méretek: 110. A vezetéknélküli egeret a Xiaomi társaságtól szinte bármihez csatlakoztathatod. Hordozható vezeték nélküli egér az Ön Xiaomi számítógépéhez vagy telefonjához.


Gyártói cikkszám: XMMPMG. Most viszont megérkezett az utó a Xiaomi Wireless Mouseami egyelőre Kínában lesz csak kapható, de ott rémesen olcsón, mindössze 59. Ingyenes szállítás. Könnyű és hordozható.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el. A Mi Wireless Mouse Lite egy vezeték nélküli Xiaomi egér, ami 4Ghz-n keresztül csatlakozik a gép, persze akár telefon, tablet, laptop.


Garancia: hónap. Rendelhető 3-munkanap. Vezeték nélküli Egyéb kategóriában. Egyszerűen egerek voltak, de a gyártó új terméke az ön központjában sokkal. Ft-os áron elérhető. Speciális dizájn. A telefontok alapanyaga kemény műanyag és aluminium lap. Az aluminium lapra magas hőfokon nyomják rá a mintát, ennek köszönhetően a kép sokáig. Szín: ARANY, FEHÉR Hatótávolság: ≤10m. A termék a valóságban eltérő lehet. Cikkszám: MWWM01.


Régóta szerettem volna egy normális vezeték nélküli egeret. Ghz-es csatlakozójával is képes.


Xiaomi egér

Bluetooth és saját, 2. Nemrégiben frissítette a Xiaomi a számítógépes egér felhozatalát, ennek keretén belül egy új profi gaming egeret is piacra dobott. Az egér elemekkel együtt is mindössze 77.


Free-wolf Mkönnyű egér egyedi dizájnnal, RGB világítással. Mobiltelefonok, notebookok és kiegészítők, háztartási kisgépek kedvezménnyel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.