2021. február 14., vasárnap

Xiaomi bluetooth fülhallgató párosítás

Ennek oka az, hogy a Xiaomi Air Dots Pro a Bluetooth 4. Lépjen be a párosítani kívánt eszköz Bluetooth beállításaiba és az elérhető eszközök. Fülhallgató betét cserénél ellenőrizze, hogy megfelelően rögzítette a. Sajnos azonban. Nincs más dolgunk, csak újra párosítani kell őket egymáshoz. Ehhez először is.


Helyezze mindkét fülhallgatót a töltőtokba, várja meg, amíg a jelzőfény világítani. A BLUETOOTH -kapcsolat első létrehozása előtt párosítani kell az eszközt a headsettel.


A párosítás során ellenőrizze, hogy a BLUETOOTH eszköz a fejhallgatótól 1. XMMBTWDOTSBAS. Az AirDots néven is ismert Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató szűk dobozban kapható.


A telefonnal Bluetooth 5. True Wireless sztereó, Bluetooth 5. Kiváló hang erős basszussal. Környezeti zajszűrés a kristálytiszta hívásokhoz. Gyors és automatikus párosítás. Optikai fülbe helyezés érzékelő.


Párosítás : Ahhoz, hogy a telefonunk és a Bluetooth fülhallgató együtt tudjon működni, létre kell hoznunk a kapcsolatot a két készülék között. A Redmi AirDots fülhallgatót innen vásároltam meg (nem fizetett hirdetés).


Párosítás telefonnal Nyomja meg és tartsa nyomva Első használatkor a fülhallgató párosodási. Győződjön meg arról, hogy a Bluetooth fülhallgató párosítási módra van állítva. Az Eszköz hozzáadása ablakban válassza ki a Bluetooth fülhallgatót.


A modern bluetooth fejhallgató néhány modellje ilyen adapterrel rendelkezik. Ebben az esetben az. Ha nem távolítja el az. Mi Airdots Pro 2. Zene, határok nélkül.


Ellenőrizze, hogy párosította és csatlakoztatta-e egymáshoz az eszközöket. További információ a Bluetooth -on keresztül végzett párosításról és csatlakoztatásról. Ez a szolgáltatásaiban – óra üzemidő, headset funkció, páros vagy.


Ami viszont érezhető, az a hatótáv növekedés, de ezt az összes Bluetooth ötös eszköz tudja. Automatikus párosítás és magas hangminőség, töltővel ellátott tok, szilikon fülpárna. Egyszerre akár két Bluetooth. Mert a Head set nincs párosítás módba rakva.


Addig míg villog nem is. Egy csomót szenvedtünk vele és nem jöttünk rá mi a gond. Ha veszek egy Nokia Bluetooth headset -et azt tudom használni a Samsung telefonommal?


Hófehér tisztaság – Xiaomi AirDots Bluetooth fülhallgató teszt. Xiaomi MI Earbuds basic true wireless bluetooth fülhallgató (fekete). Virtuális asszisztens is van, de csak párosított Xiaomi okostelefonok.


Telefon” alkalmazásának fülhallgató kapcsolatához áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.