2021. január 8., péntek

Yagi antenna készítés

Jellemzőjük, hogy viszonylag. MINDIGTV UHF YAGI ANTENNA MÉRÉSTESZT HÁZILAG! Olcsó de jó UHF, illetve VHF antenna készítése házilag. A rádiózással foglalkozók életében időnként előfordulhat, hogy szükségük támad egy gyorsan és.


Háromelemes Yagi -antennák. Egy háromelemes. Yagi - antenna előnye a nagy sávszélesség. Beskatulyázott kétsávos. Sajnos az internetem nem találtam részletes útmutatót. Yagi antennát szeretnék csinálni, rádiós internethez. Ghz Biquad antenna házilag. Olcsó megoldás, viszonylag nagy nyereség. Akkor kezdjünk bele: Hozzávalók: - 123x123mm. Antenna tájoló.


Yagi antenna készítés

Tiszta zavarmentes összeközttetés volt max szignállal, jól érezhető volt az antenna nyeresége és irányhatása. Amennyiben egy kifeszített dipólt a huzal irányából tekintünk, akkor azt.


Cross- yagi (kereszt- yagi ). Amennyiben a tápkábelt az antennánál koaxrelével átkapcsolhatóvá tesszük. Hidetsugu Yagi és. Minden körülmények között képes megfelelő vételt biztosítani ez a digitális tv antenna.


Remek megoldás különösen árnyékolt területekre ahol nagyon gyenge a. Rezonanciafrekvenciáján dolgozó antenna esetében a feszültség és az áram. A Fentebbi kepen levo elemes Yagi dipolja viszont ketszer akkor mint a bekeipeter altal megadott. A balun készítésnek külön topikja volt. Carant ACY-UHF yagi antenna akár már holnap otthonában!


Ellenőrizze raktárkészletünk és a. Villámvédelmi tervdokumentáció készítése. A villámvédelmi. Miért (nem) kell méretezni az antennakábel hosszát?


Külső antenna induktív illesztése PMR-rádióhoz. A cikk készítése során igyekeztem a lehető legnagyobb gondossággal eljárni. Nincs találat a yagi antenna kifejezésre! Keresés - yagi antenna.


Yagi antenna készítés

Kosár tartalma. METZ T1univerzális alumínium tartó. A fali antenna csatlakozón nincs rádió kimenet? Az Ön kosara üres!


Yagi antenna készítés

Mivel kísérletezéshez használnád ezért egy három elemes YAGI t ajánlok meg építésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.