2021. január 5., kedd

Xiaomi sport fülhallgató

Xiaomi sport fülhallgató

Ezek a kiváló minőségű fülhallgató kényelmes viseletet biztosít, ugyanis vezetéknélküli. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM. Xiaomi bluetooth headset, fekete. Frekvencia átvitel, - 20Hz.


Impedancia, Ohm. Fülhallgató betét cserénél ellenőrizze, hogy megfelelően rögzítette a fülhallgatóhoz a betétet. A dobozban a fülhallgató és rövid micro USB kábel, szett.


A vezeték nélküli, sztereó. IPXcseppálló kialakítás méteres hatótáv, MultiPoint kapcs. Ft-os áron elérhető.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az bevachip. Hasonló termékek kedvező áron. Válogass a Jófogás. RajongókTetszik. FeliratkozóFeliratkozás. Praktikus és elegáns kialakítású, aktív zajszűréssel ellátott vezeték nélküli fülhallgató kompakt töltőtokkal. Sport fej- és fülhallgatók. Mozgás, sport közben. Cookie Settings. Bluetooth kategóriában. JavaScript ki van kapcsolva a böngésződben. Csak kipróbálva volt.


Fekete színű, eredeti. Minden tartozékával együtt. Doboz is meg van. A teljesen vezeték nélküli fülhallgatók már léteznek egy ideje, ám az.


QCY kategóriában - most 4. Vezetés, sport közben, vagy olyan tevékenységnél, ahol a kezünk foglalt, jó jöhet. A korábbi modellnél használt “ sport ” nevet, és formavilágot elhagyták, és egy.


Találatok rendezése. Dátum növekvő sorrend. IPXvízállóság, beépített mikrofon, fülbe dugható, beépített 40mAh akkumulátor. Csillogó xiaomi youth wireless bluetooth fülhallgató leírás.


Xiaomi sport fülhallgató

XIAOMI MI AIRDOTS PRO WIRELESS FÜLHALLGATÓ, FEHÉR(XIAO-AIRDOTS- PRO-W), Nincs kábel, nincsenek határok Ténylegesen vezetékmentes. XIAOMI bluetooth fülhallgató SZTEREO (v nyakba akasztható, mikrofon, hangerőszabályzó, pár fülgumi, SPORT ) FEKETE.


YDLYEJ01LM – MultiPoint – black a Multimédia, audio és videotechnika kategóriában. Vezeték nélküli fülhallgatók - PROHARDVER!


Xiaomi sport fülhallgató

Panasonic RP-HS200E-D vízálló sport fülhallgató - Narancs. Részletes leírás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.