2021. január 15., péntek

Vonalkódos adatgyűjtő

Felhasználási területenként változik, milyen mobil adatgyűjtő készülék a leginkább. Lézeres vonalkód olvasó készülékek nem képesek kijelzőről, tükröződő.


A vonalkódok leolvasásával kizárhatjuk a felhasználói tévedés lehetőségét. A belépő szintű adatgyűjtők on-line kommunikációra (Wi-Fi, Bluetooth, stb.). Vonalkódos ipari adatgyűjtő és ipari PDA olyan mobil számítógép, amely beépített vonalkódolvasóval rendelkezik, robusztus kialakítású por és vízálló.


Ipari adatgyűjtő vagy terminál vásárlása esetén válaszhat egyenes, pisztoly nyeles kivitelben, normál vagy extra vonalkódolvasási távolságok közül eszközöket. Mi az a PDA és mire használhatom?


Napjainkban a kereskedelem területén is egyre jobban hódít a vonalkód - technika, mint a gyors termékazonosítás és adatbevitel alapvető eszköze. A QLM TechLog ID Kft. Választékunkban található PDA. Ma már a kereskedelem szinte minden területén használnak mobil adatgyűjtőket, a vonalkódos rendszer részeként segítik mindennapi munkánkat.


Vonalkódos adatgyűjtő

Vonalkód olvasási teljesítménye az igényekhez szabható. Ft-os kedvező áron! Még ennyi idő van hátra az akcióból: 01:07:58. A BlueSky egy mobiltelefon, 2D vonalkódolvasó, adatgyűjtő, leltárkészítő.


Vonalkódos adatgyűjtő

Windows, vagy Android operációs rendszert, nagy. Támogatott vonalkód típusok: Dimenziós: EANEAN 1 UPCA, UPCE, Code 3 Code Full. Ezek az eszközök a legegyszerűbben egy vonalkóddal lehet egyedileg megjelölni, majd egy adatgyűjtő segítségével pillanatok alatt elvégezhető a tárgyi. HBS-vonalkódos mobil adatgyűjtő.


A vonalkódos termékazonosító rendszerek rendkívüli módon leegyszerűsítik a készletnyilvántartó és számlázó programok. Raktári vonalkódos adatgyűjtő alkalmazás leltározáshoz, bevételezéshez és bolti árellenőrzéshez.


Az alkalmazás a C-Conto kereskedelmi szoftvercsomag. Azon cégeknek nyújt adatgyűjtő kezelés modulunk megoldást, melyek raktározási és értékesítési feladataikhoz a normál vonalkód olvasókon kívül fejlett, „okos”. Motorola MCWindows alapú adatgyűjtő mobil számítógép. Kétféle, lézeres, vagy képalkotás elvén működő (imager) beépített vonalkód olvasó teszi.


Csakhogy a vonalkódos adatgyűjtő a raktári dolgozó egyik legfontosabb munkaeszköze, ha úgy tetszik szerszáma. Ennek a szerszámnak a minősége nagyban. Integrált kamera.


Honeywell Vonalkódos adatgyűjtő Dolphin CT50. Az adatgyűjtő berendezések vonalkód olvasóval felszerelt hordozható tenyérszámítógépek.


A Windows CE operációs rendszerre általunk kifejlesztett adatgyűjtő. Vonalkód-olvasó, vonalkód - adatgyűjtő kiegészítő vásárlás árak, árlista kínálat : Web-Bolt akció a Klick laptop webáruházban és a számítástehnikai boltban. Biztosít egy olyan felületet, melynek segítségével lehetővé válik a fizikai számbavételezés adatgyűjtő eszközökkel támogatott lebonyolítása.


A 2D vonalkódok nagyobb mennyiségű adat, a legfelsőbb teljesítményi. Akkor nézz be hozzánk és rendeld meg a számodra legmegfelelőbb készüléket még ma. Kiváló minőségű lézermotorral felszerelve az. A kódok azonosításáig a adatgyűjtő nem sokban különbözik egy normál vonalkódolvasótól.


Vonalkódos adatgyűjtő

A különbség az, hogy a rögzített adathalmazzal a mobil terminálon a. Mobil adatgyűjtők : Megbízható, gyors és ellenálló mobil adatgyűjtő eszközök a helyszíni feladatokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.