2021. január 14., csütörtök

Vonalkódolvasó ár

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Kis eladótérben és gyenge megvilágításnál is elbír a 2D kódokkal. Gyors szállítás, kedvező árak ! Válasszon most!


Vezeték nélküli, állványos vonalkódolvasók - kedvező árak. Vonalkódolvasó készülékek bolti vagy ipari felhasználásra. A készülék ára tartalmaz egy hattyúnyakas asztali tartót is.


Fő jellemzője a kis méret, és az igen kedvező ár. A vonalkódolvasók megkönnyítik az árak kategorizálását és. Klikk, és járj jól!


Scan barcodes on products, or Data Matrix and QR Codes containing URLs, contact info, etc. Típus: CCD vonalkód olvasó, Fényforrás: piros LE Olvasási szélesség: mm, Látószög: fok. Hol a legolcsóbb? Kézi, pultba építhető, vezeték nélküli és 2D vonalkódolvasók kereskedelmi vagy ipari felhasználásra.


Vonalkód olvasó, vonalkódleolvasó és barcode scanner. Könnyű és kényelmes kontakt olvasó verhetetlen áron. Egyéb kiegészítő vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First Computeren!


Vonalkódolvasó ár

Etikett címke, címkenyomtató, vonalkódolvasó akár Ingyenes szállítás. A kis-és közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztett eszköz.


A kamerás illetve vonalas képalkotáson alapuló kézi vonalkódolvasók mindegyike alkalmas vonalkódok olvasására, kétdimenziós 2D kódok azonban csak a. CCD optikai rendszerű vonalkód olvasó, kedvező áron. Az ár alapján a. Datalogic CAB-4kábel USB rugózott 4m. Tysso CS-7CCD USB 32-bit vonalkódolvasó ár. Vonalkód-olvasó, címkéző vásárlás, kedvező Vonalkód-olvasó, címkéző árak óriási kínálattal!


Alkatrészek, Perifériák vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető. Ugyanezt a terméket máshol jobb áron látta?


Kiegyenlítünk minden árat ! Ft Webshop ár : 8. KOLINK Lézer vonalkódolvasó 2D USB fekete. Normál ár : 25. Megrendelés előtt érdeklődjon nálunk. Tekintse meg aktuális akciónkat.


Bluetooth-os vezeték. A világ vezető vonalkód olvasó fejlesztője és gyártójaként a Zebra kínálja a legszélesebb funkció- és termékválasztékot a kézi és a fixen telepített olvasók. A lap tetején levő fülekkel lehet váltani a vonalkódolvasó és vonalkód.


Garancia: hónap. Rendelhető 3-munkanap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.