2021. január 13., szerda

Vonalkód olvasó

Kézi vonalkódolvasók kategória a Vonalkódbolt webáruház kínálatában. Modern megjelenésű CMOS kamerás vezetékes 2D vonalkódolvasó állvánnyal. Professional Edition vonalkód olvasó, több gyors és pontos.


Scanning, dekódolás, hozzon létre, ossza meg a QR-kód vagy vonalkód. Készíts saját QR.


A Gryphon I nagyteljesítményű CCD vonalkódolvasó a legkülönfélébb alkalmazásokban használható kíváló olvasási teljesítményének, és dekódolási. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak!


Vonalkód olvasó

Klikk, és járj jól! A világ vezető vonalkód olvasó gyártójaként a Zebra kínálja a legszélesebb termékpalettát, ideértve a kézi olvasókat, telepített olvasókat, kézi és telepített. Biztonságos választás és vásárlás. Segítünk a választásban.


A kis-és közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztett eszköz. Akár több darab is! Vonalkódolvasó - Zebra, Datalogic és Honeywell márkák verhetetlen árakon!


Alkatrészek, Perifériák vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető. Termék címkék: vonalkódolvasó. A SafeBrand egy univerzális mobil alkalmazás – beépített vonalkód - olvasó szoftverrel - amely hozzáférést biztosít a gyártók és márkatulajdonosok által.


Vonalkód olvasó

Ez a Delock Bluetooth vezeték nélküli vonalkódolvasó Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható személyi számítógéphez, okostelefonhoz vagy táblagéphez. Folyamatos akciók.


Fejlessze velünk vállalkozását. Kassza,szoftver, szalag. Vásárláshoz kérjük. A gondom a következő: A vonalkód olvasó helyett ö betűt olvas be.


Ha a billenytűt átállítom angolra, akkor a hiba megszűnik, de ez nem megoldás. Online pénztárgépek értékesítése, bérbeadása. Pénztárgépek kedvező áron a Halompénztárgéptől!


Az ár megtekintéséhez jelentkezzen. A kamerás illetve vonalas képalkotáson alapuló kézi vonalkódolvasók mindegyike alkalmas vonalkódok olvasására. Ugrás a(z) Leolvasó eszközök részhez —. Az egydimenziós (1D) vonalkódokat bármelyik vonalkódolvasó, míg a kétdimenziós (2D) kódokat csak a speciális 2D vonalkódolvasók képesek olvasni.


Vonalkód olvasó

Cégünk több gyártó teljes termékskáláját forgalmazza, azért, hogy a legkülönbözőbb igényeket is le tudjuk fedni. Nem tud választani?


Ismerje meg a gyártás, logisztika és raktározás területeire szánt RFID és vonalkód alapú megoldásainkat és szolgáltatásainkat, melyekkel hatékonyabbá és. A legjobb vonalkód olvasók raktárról, kézi vagy vezeték nélküli kivitelben, a döntés a tie hogy milyenre van szükség. Rendelésre, munkanap.


Vonalkód - olvasó, címkéző vásárlás, kedvező Vonalkód - olvasó, címkéző árak óriási kínálattal! A vezérlő a böngészőbeli beolvasást nem támogatja. A vonalkódolvasó -vezérlő csak a Android és az iOS-eszközökön támogatott.


Van kettő ruhás boltunk, szeretnénk vonalkód alapján bevitelt hogy ne kézzel kelljen írogatni a ruhákat. Kérdés, hogyan tudnánk ezt kivitelezni informatikai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.