2020. december 11., péntek

Wd külső merevlemez 1 tb

Forgalmazza eMAG. WD My Passport külső merevlemez, 1TB, 2. Fekete kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a. Legtöbbet eladott. Egyszerű, gyors, és hordozható.


Maximális átviteli sebesség. Külső merevlemez. Gen (USB ). A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM. Használható-e a külső merevlemez, mint a számítógép fő merevlemeze? HDD - 1TB - fekete. Western Digital My Passport Ultra 5" 1TB külső merevlemez. Satamerevlemez. Kosárba teszem. Többnyire SATAcsatlakozású 1TB -8TB tárterületű merevlemez kínálatunkban a WD, SEAGATE, TOSHIBA is megtalálható.


Wd külső merevlemez 1 tb

Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Elements külső winchester - fekete. WD " My Passport 1TB NEW!


Seagate 1TB Portable Basic 5" USB3. Express Gyors.


Automatikusan készítsen biztonsági másolatot fotókról, videókról, zenékről és dokumentumokról a My Passport meghajtóról a mellékelt WD Backup szoftverrel. Kapacitás: TB Szín: fekete. Kompakt (gyárilag összeszerelt) külső merevlemez, szoftverekkel, egyéb extrákkal.


Az első, hogy az éves vagy a hűség nélküli opciót választod. A második, hogy éves hűséggel kötsz szerződést, és a készülék mellé olyat is választasz, ami. Rendeljen másnapi. Prémium minőségű.


SmartWare Black - DVDpapa - Személyes átvétel Budapesten. Merevlemez típusa, Hordozható. Vásárlás párkányi. Csatlakozó, USB 3. Lemezek átmérője, inch átmérőjű.


Wd külső merevlemez 1 tb

Hívás Lépj kapcsolatba velünk. Szállítás: 3-munkanap. STSHX-M101TCB külső. HDTB410EK3AA külső merevlemez.


Wd külső merevlemez 1 tb

AES hardveres titkosítás és WD Security szoftver segítí tartalmai védelmét. Garancia: hónap.


WD Red TB (WD40EFAX): A WD Red merevlemezek kifejezetten –8-lemezes NAS-okhoz készültek, hosszabb élettartammal, emellett halkabb működés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.