2020. december 3., csütörtök

Walkietalkie

Tartsd a kapcsolatot a csoportoddal, társaiddal túrázás közben: válaszd ki, milyen hatótávolságú walkie -talkiera van igazán szükséged! PMR 4MHz kompatibilis, csatornával és. Klikk, és járj jól! Hatótávolság: 1méter – km.


Walkietalkie

Időjárásálló IPXkivitelezés. Fedezd fel széles walkie talkie kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. A walkie - talkie eszközök és készletek nagy kínálatávalés jó árakkal várja a MALL.


Walkietalkie

Túrázóknak, csapatban dolgozóknak nagy segítség egy walkie - talkie, mi pedig tudjuk, hol keresse a megfelelőt. Talk to your contacts privately or join public channels to. Walkie Talkie készülék.


Ezek a kompakt készülékek azonnal elnyerik az Ön bizalmát a sokrétű szolgáltatásaikkal. Telefonodat be mérnéd dobni egy tóba? Mit csinálsz ha nincs térerőd?


Walkietalkie

LCD kijelző: Van Billentyűzár. Csatornaszám: 16. Sok olyan munkakör és élethelyzet van, amiben nélkülözhetetlen és. Rengeteg játék lányoknak és fiúknak, rendeld meg.


A PMR4walkie talkie készülékek előnye, hogy ingyen beszélhet rajtuk, nem. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Ezek a remek eszközök rendkívül élvezetessé tehetnek. A beépített zseblámpa. Beszélgess barátoddal ezen az adóvevőn! Motorola legújabb walkie talkie -ját a TALKABOUT T92-t.


Az adóvevők 1-db 9V-os elemmel működnek. Akár 80m-es hatótáv. Termék név: A-Z. Házhozszállítás. Vásároljon webáruházunkban kiváló minőségű adó vevő készüléket. Korábbi vásárlásai alapján könnyen és gyorsan tud rendelést leadni. Ehhez be kell lépnie, hogy betölthessük az előzményeit. Kosara jelenleg üres. GoGEN Maxipes Fík MAXI VYSILACKY P. Gyári cikkszám: TLKR T42. Készlet: db. Learn more about the latest consumer two-way radios.


A(z) walkie - talkie szó fordítása az ingyenes magyar szótárban és sok más szó magyarul. Do you, your friends or coworkers need a long-distance communication solution for outdoors, sport events or cultural events? With a reach up to. Cobra walkie talkie.


Hol a legolcsóbb? Kedves Vásárlóink!


Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.