2020. december 27., vasárnap

Vezeték nélküli vonalkód olvasó

A kézi vonalkód olvasóknak létezik vezeték nélküli változata is, melyek óriási előnye a mobilitás, hiszen egyes típusokkal akár. Kézi, pultba építhető, vezeték nélküli és 2D vonalkódolvasók kereskedelmi. Modern megjelenésű CMOS kamerás vezetékes 2D vonalkódolvasó állvánnyal.


Vezeték nélküli vonalkód olvasó

Mobil vezeték nélküli vonalkódolvasó. Vonalkód olvasók felhasználás szerint. A világ vezető vonalkód olvasó gyártójaként a Zebra kínálja a legszélesebb.


Vezeték nélküli vonalkód olvasó

Olvasó típusa, Kézi (hordozható). Támogatott vonalkódok. Klikk, és járj jól! Közepes hatótávolságú CCD-s vonalkódolvasó.


Az ipari vonalkód olvasók vezeték nélküli változatai ezek a termékek, melyeknél a kommunikáció Bluetooth vagy rádiós kapcsolaton keresztül zajlik. HP vezeték nélküli vonalkódolvasó.


Az intelligens, vezeték nélküli vonalkódolvasó működés közben is töltődik. A számos különféle kód beolvasására. Olcsó vezeték nélküli. Ez a Delock Bluetooth vezeték nélküli vonalkódolvasó Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható személyi számítógéphez, okostelefonhoz vagy táblagéphez.


Bluetooth szkenner, 2képalkotó, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP5. Kivitel, Kézi vezetéknélküli.


A vezeték nélküli vonalkódolvasók a mobilitás és a szabad mozgás szinonimájává váltak, így ideálisak a raktári alkalmazásokhoz, a pénztárgépeknél a nagy. Várhatóan munkanap.


Az egydimenziós vonalkód olvasók új generációja. Ez a csupán gramm súlyú vonalkódolvasó IP 43-as védettséggel rendelkezik, tehát nem károsítja a. Vezeték nélküli mini 1D mobil vonalkódolvasó memóriával. Az olvasó bármilyen 1D kódot könnyedén. Kézi vonalkód olvasók : ezek az eszközök a legszélesebb körben elterjedt megoldások a vonalkód leolvasásra.


Elérhetőek vezetékes és vezeték nélküli. Minden területen megállja a helyét, köszönhetően kitűnő ergonómiájának és teljesítményének. Datalogic kézi vonalkódolvasók prémium szegmensébe tartozik. Mini bluetooth vonalkód - leolvasó vezeték nélküli qr-kód olvasó manufacturing by Shenzhen Qunsuo Technology Co.


Vezeték nélküli vonalkód olvasó

Kis mérete, pehelykönnyű. Hogyan válasszuk ki a megfelelő vonalkódolvasót ? Hogyan tudom a vezeték nélküli (wireless) vonalkódolvasót a számítógéppel csatlakoztatni? Ehhez van szükség vonalkódolvasó készülékre. Vezetékes vagy vezeték nélküli legyen a vonalkódolvasó ? A legjobb termékek nagy választékával rendelkezünk melyek közül online.


A kamerás illetve vonalas képalkotáson alapuló kézi vonalkódolvasók mindegyike alkalmas. Szkennerek keres olcsón. Azonban a beolvasás helyhez kötött, mert a vonalkódolvasók általában vezetékesek. Strapabíró vezeték nélküli vonalkód olvasó Fuzzy Logic technológiával működik, így a szennyezett vagy sérült.


A gondom a következő: A vonalkód olvasó helyett ö betűt olvas be. Ha a billenytűt átállítom angolra, akkor a hiba megszűnik, de ez nem megoldás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.