2020. december 24., csütörtök

Vezeték nélküli töltő iphone 5

Vezeték nélküli töltő iphone 5

Itt megtekintheted a listát a wireless tölthető. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Anker PowerPort Wireless Qi vezeték nélküli töltő és tartó.


Gyorstöltés vezeték nélkül ! Apple iPad Pro 9. Vezetéknélküli töltő Qi szabvánnyal,W és W gyorstöltő kimeneti teljesítménnyel. Minden a dobozban! A vezeték nélküli. Könnyed töltés, amely nem csak funkcionális, de működik, mint egy kifinomult tervezési.


A BlitzWolf W-os vezeték nélküli gyorstöltő padja a maximálisW-tal tudja. Qi töltővel ( - -Wattos töltés ). Features:100% Brand New and High Quality. Cikkszám: qi-autos- tolto. Csatlakozó: USB, Bemeneti feszültség: 12V.


AW töltési teljesítmény leadására finomhangolt, könnyen használható állvány kialakítása olyan. Szállítási díj min.


A gyorstöltés tehát közel sem lesz olyan gyors vezeték nélkül mint vezetékkel. Válts vezeték nélküli töltőre! Frissítve: órája. Micro USB Qi adapter vezeték nélküli töltő állomáshoz - fekete.


Ft‎ Nincs készleten. Univerzális vezeték nélküli QI jelvevő Nillkin Lightning csatlakozóval. Vezeték nélküli töltés - Nézd meg a legnagyobb választékot!


Vezeték nélküli töltő iphone 5

Ezen változtat az iQi for iOS cég, ami az 5S modellhez elkészítette az első kulturált, vékony vezeték nélküli töltőt. Nem volt alkalmunk kipróbálni.


Az új rendszer egyes vezeték nélküli töltők teljesítményét wattban korlátozza. Praktikus univerzális vezeték nélküli töltőállomás, amivel egyszerű ráhelyezéssel töltheted.


Vezeték nélküli töltő iphone 5

A Power Disk 5V 1A ( W) töltés leadására képes. A hagyományos vezeték nélküli. A QI protokoll szabvány támogatása. Méretek: 1x. Lásd a színeknél! Stílusok kerek design, kiváló minőségű konstrukció. Normál Qi vezeték nélküli tölés szabványnak megfelelő.


Támogatott az akár 1A töltési sebesség. Ft-os áron elérhető. Töltőfelülettel rendelkező.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.