2020. december 23., szerda

Vezeték nélküli kép és hang av átviteli rendszer

Hatótávolsága házon belül m-ig terje szabad területen m-ig. Műholdvevő, vide. Vezeték nélküli jeltovábbító AV -LABWX001.


HDTV kiváló kép - és hangminőségét ! Tápfeszültség: 5V DC Micro USB, Átviteli frekvencia: GHz. A készülékek elsősorban a házimozi rendszerek telepítőinek munkáját könnyíthetik meg. GHz) vezeték nélküli sztenderdet használó eszközök. A kép - hang átviteli rendszer a modulált rádiófrekvenciás jeleket alkalmazza arra, hogy a lakásban vezeték nélkül továbbítsa a TV képet és a sztereo hangot.


Renkforce HDMI rádiójel vezérlésű átviteli készlet stick fekete Max. Ez az audió videó rendszer 5. GHz frekvenciát használ a zavarmentes minőségi kép és hang. A professzionális CCTV rendszerek videó és a hang drótnélküli továbbítását kivéve a. AV kapcsolatok szükségesek. Paraméterei fontosak a kamerakép megbízhatósága és minősége.


MELICONI AV 1MINI vezeték nélküli AV jeltovábbító kedvező áron az eMAG- nál ⭐ Fedezd fel. Képes a távirányító jelének átvitelére is. AV RÁDIÓJELES ÁTVITELI RENDSZER, DG-200. Az AV jeltovábbítók vagy más néven audió-videó jeltovábbítók arra valók, hogy a képet és hangot vezeték nélkül továbbítsák akár a másik szobában lévő TV.


Alto PRO Stealth Wireless vezeték nélküli hang jeltovábbító, év garanciával! GHz-ES VEZETÉK NÉLKÜLI TV, KÉP ÉS HANGÁTVITELI RENDSZER.


MEE Audio T1Mvezetékmentes jeltovábbító rendszer TV nézéshez. Hallójárati, vezeték nélküli fülhallgató.


GHz-es vezeték nélküli eszközökkel (router, egér, billentyűzet), így bisztosítva kiválló kép - és hangátvitelt akár méteres. AV vevőn video konvertálása analógról digitálisra HDMI kimeneten egyszerűbb.


Precíziós Video Skálázó Szerkezete, mely egymaga képes egy kép. A Bluetooth egy olyan világszerte elterjedt vezeték nélküli alkalmazás. A DAB egy olyan digitális rádió rendszer, mellyel CD-szintű hangminőség, több.


Váltson a TV- hang, a Blu-ray, a médialejátszók és a többi forrás között, és az. Az új Denon AVR-S650H a legmodernebb kép - és hangtechnológiákat kínálja a kivételes otthoni szórakoztatáshoz minden nap. AV receiver, csatornánként 1W teljesítmény, 4K Ultra HD. Biztosítanak földfelszíni és műholdas kép, hang - és adatátvitelt, zárt.


Akit érdekel a vezeték nélküli technológia, szeretné tudni miképp jut el az őt érdeklő kép, hang és. Modern és kompakt kialakítása ideálissá teszi minden audio-video rendszer számára. Meliconi AV 1Mini vezeték nélküli jeltovábbító AV100mini. AV Receiver Online Zene Streaminggel és Hangvezérléssel.


Mivel közismert, hogy „egyetlen kép ezer szóval. Rádió mikrofon- és vezeték nélküli monitorrendszerek. Ez a hang - átvitel szempontjából kedvező helyzet.


Mindegyik helyiség olyan AV - és konferenciatechnikát kapott, amely mind technikai. A kiépített rendszer rugalmasságot, valamint kiváló kép, hang - és adatátviteli. Az irányítás két vezeték nélküli érintőképernyőről lehetséges, alapesetben. Kép : Ubiquiti RocketDish parabola antenna RD-5G31-AC.


HDMI és a DisplayPort) nagy felbontású audio és egyéb információkat is továbbíthatnak a kép mellett. J - Bluetooth fejhallgató hangátvitel : Csatlakoztasson bármilyen Bluetooth.


HEOS vezeték nélküli multiroom hangtechnika, streaming és hangvezérlés. Ha a mappa nem létezik, a rendszer automatikusan létrehozza azt. Külső eszköz (például beltéri egység vagy AV -vevő) nem vezérelhető az IR Blaster segítségével.


Bluetooth- rendszer jellemzői miatt késés lehet a kép és a hang között. A vágási frekvencia alatti frekvenciákat a rendszer a vezeték nélküli. Forduljon a műsorszolgáltatóhoz az átvitel részleteivel kapcsolatban.


Számos vezeték - nélküli audio- és videojel átviteli technológia létezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.