2020. december 18., péntek

Vezeték nélküli gamepad

Vezeték nélküli gamepad

Periféria vásárlás, gyors. PC és PSkompatibilis. Színe: fekete. Vezeték nélküli gamepad. Szállítási idő. Szerezz egy kis. Vásároljon F7vezeték nélküli játékkonzolt. Gombok száma, 13. A kettős rezgőhatás élethűbbé és lebilincselőbbé teszi a játékokat. Csatlakozó, USB - Micro USB. Használható, ha egy mobiltelefonhoz csatlakozik Bluetooth.


Sok olyan számítógépes játék van, amely nemcsak billentyűzettel és egérrel, hanem Xbox vezeték nélküli kontrollerrel is irányítható. A kontroller USB-kábel. Beállítható rezgő funkció valósághű játékélményt. Ha már unod az egyszerű színeket vagy csak már úgy gondolo túlságosan elhasználódott az irányítód külseje, változtasd át Xbox 3gamepad -odat.


Vezeték nélküli gamepad

Készlet függvényében! Válogass a Jófogás. Trust gtx vezeték nélküli gamepad hibas. Logitech Rumblepad vezetéknélküli gamepad eladó.


Vezeték nélküli gamepad

SONY PlayStation Dualshock vvezeték nélküli kontroller terepmintás zöld. Gyári azonosító: SOG-RFXGP. Elérhetőség: Elfogyott. GHz RF for Pla. Gamepad ” -t, majd. Raktárkészlet: VAN. Címkék: controle joystick. Az MSI Force GCvezeték nélküli gamepad a fejlett analóg botokkal és vibrációs motorral kiváló eszköz a játék kényelmes és pontos vezérléséhez. Intelligensen helyezte el a pluszgombokat a gamepad felületén a Razer.


Natec Genesis PVegy sokoldalú vezeték nélküli játékvezérlo, ami kompatibilis PC-vel és PS3-al. Jó minoségu és gumírozót felülete elosegíti a játékok.


VEZETÉK NÉLKÜLI GAMEPAD PC, PSA Genesis PVegy vezeték nélküli játékvezérlo, amely kompatibilis a PS3-val és a PC-vel - neki köszönhetoen az. Omega, Omega Varr Raptor 4-in-Xbox controller vezeték nélküli gamepad fekete, termék és ár információ Játékvezérlő kategóriában. Hatótávolság: méter. Akár óra játékidő.


Kompatibilis eszközök: Androi iOS, Windows. MOCUTE Bluetooth V3. PC, erővisszacsatolás, gombok száma: 12db. A BEBONCOOL Android gamepad egy újabb Android vezérlő, amely a piacon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.