2020. december 9., szerda

Vezeték nélküli bluetooth headset

Ne hagyd ki a nap ajánlatait, akcióit! Rendelj kedvező áron. M11-TWS vezeték nélküli. Bluetooth headset, vezeték. Külső raktáron. Pillanatnyilag ember nézi a terméket. Felhasználói vélemények. A Blitzwolfnál is ez utóbbi értelemben használjuk a vezeték nélküli headset. T1bluetooth headset. Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t. Minden szempontból nagy teljesítményű vezeték nélkül használható fülhallgató. Letisztult vonalak.


Vezeték nélküli bluetooth headset

A Quazar Wireless Earbuds kis fülhallgatói egy mágnesesen. Ah tölthető tokkal. Kristálytiszta hangzás és hatékony zaj csökkentés jellemzi. A tokon található.


Garantáltan megbízható útitárs több színben. A legjobb ajándék magadnak vagy gyermekednek bármilyen. Raktáron: Béke tér, Boráros tér. Lightning csatlakozó.


Vezeték nélküli bluetooth headset

Baseus Encok Svezeték nélküli fülhallgató – fekete. Vezetékes és vezeték nélküli.


Válogass több márka vezetékes és vezeték nélküli headset -jei között, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, és mi kiszállítjuk. Hét féle színes bluetooth headset, fülhallgató közül választhatsz most! Ezért is kínálunk Neked kíváló minőségű vezeték nélküli fülhallgatót! Információk az LG-ről.


Hoco EFree sound vezeték nélküli mikrofonos headset. Egy készülék, amelyik lépést tart veled. Az akkumulátor akár óra beszélgetést is képes biztosítani, így élvezheted a teljesen vezeték nélküli beszélgetést.


A Harman Kardon FLY TWS teljesen vezeték nélküli fülhallgató nyílt. Kompatibilis headset csatlakoztatása az Xbox vezeték nélküli kontrollerhez. A vezeték nélküli headsetek és fejhallgatók szabadságot biztosítanak számodra. Adatok: Szín: Fekete.


Hatótávolság: max. Ft-os, akciós áron elérhető - vásároljon otthonából. Miközben a bluetooth -os headsetekről legtöbbeknek az egyfüles kivitel jut eszébe, a Jabra Elite.


Vezeték nélküli bluetooth headset

Főbb jellemzők. Profilok: HSP, HFP, A2DP. Frekvencia: GHz, 2. Beszélgetés: óra. Készenléti állapot: óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.