2020. december 4., péntek

Ütésálló tablet

Fedezd fel széles ütésálló tablet kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. A TokShop küldetése, hogy Magyarország legnagyobb ütésálló tablet tok kínálatát tudja magáénak. Jelenleg több, mint ezer ütésálló tokot talál.


A keretet és a hátlapot szilikon védi. Erős kivitelű, ütésálló, vízálló, ipari és katonai célra fejlesztett, szélsőséges körülmények között is használható, erős burkolattal ellátott, ütésálló, vízálló táblagép. PPI, LCD kijelző. Egyes termékek képei közösek, nem egyenként készülnék és nem tükrözik a termék valódi megjelenését (például: kijelzővédők).


Ennek ellenére igyekszünk. A fejlett kompozit szerkezetnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az iPadre és könnyű. Supcase Unicorn Beetle Pro ütésálló MIL-STD tablet tok, Fekete. TECH-PROTECT ütésálló, Fekete tablet tok.


Elvileg készül a Galaxy Tab Active ütésálló táblagép harmadik generációja. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. A termékre eddig érkezett. Samsung tablet.


Vidám színek, ütésálló burkolat, magyar nyelvű keretrendszer. Veszélyes környezetekben való használatra tervezett táblagéppel újított a Winmate. A C1Dminősítést kiérdemelt M101B kódnévre hallgató. Huawei MediaPad T(1″) Dux Ducis “oldalra nyíló” fekete színű “trifold kialakítású” ütésálló tablet bőrtok.


Kompatibilitás: Galaxy Tab A 15. Anyag: Szilikon. Típus: Tablet tok, Alap szín: Fekete, termék és ár információ 11" kategóriában.


TOKOK, Tablet és telefon tokok és kiegészítők olcsón, raktárról, szinte minden gyártó készülékéhez! Apple Ipad Air zöld ütésálló tablet hátlap vásárlás a Tablet hátlap Tablet tokok kategóriában.


Ütésálló tablet

Nézz szét webáruházunkban! Válogasson fantasztikus árú Tablet tok ajánlatainkból! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos. Nillkin NILK-TABCASESAMS7BK Galaxy Tab Sfekete ütésálló tablet tok.


Hozzáadás a kedvencekhez. This content uses cookies to. Powered by Flixmedia. Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és.


Univerzális Üveg Ütésálló Tablet Képernyővédő Galaxy Tab SREF. T5ütésálló, oldalra nyíló tok, fekete. A kép csak illusztráció. Hasonló termékek.


Ütésálló tablet

Az ipari kivitelű táblagépeink robusztus kialakítással, nagy kapacitású akkumulátorral,erős hardverrel és akár beépített vonalkódolvasó fejjel is rendelkezhetnek. A fent látható kép némely esetben illusztráció.


Ütésálló tablet

Pad vízálló tablet tok burkolt kormányra. Sense 101X a legvakmerőbbek számára készült: ez víz, por- és ütésálló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.