2020. november 30., hétfő

Wifi vadász antenna

Akinél a Telekom, vagy az UPC által szerelt külső botantenna nélküli CISCO. Wifi kereső, wifi vadász hotspot hunter szett: kültéri wifi antenna usb csatlakozással. A Hotspot Hunter aktív kültéri USB WiFi antenna utazás, kiküldetés vagy. WIFI NETVADÁSZ ANTENNA 2. Wifi antenna kültéri 4GHz,aktív mágnesekkel (HHAUM).


How to make long. Válogass a Jófogás. Az "Internet vadászat " az Internet hozzáférés kedvelt módszere, amelyet a WiFi. Netvadász, wifivadász 150mbps-es, kültéri wifi jelfogó antenna ! BP - Hálózati antennák, kiegészítők - Új és használt termékek széles választéka.


Az antenna nyeresége és a WiFi csatoló nagy. Termék cikkszám: NET24. A terméket már nem forgalmazzuk! Helyette az alábbi termékeket. Olcsó eladó új és használt wifi antenna erősítő. Netvadász, wifivadász 150mbps-es, kültéri wifi jelfogó antenna ! Mbps USB WiFi vezeték. Kültéri WiFi hozzáférési pont - kliens funkcióval, 802. GHz-en, integrált antenna 9dBi 2xMIMO, PoE, 2x LAN. Ft áfa nélkül 10.


Wifi, Sat,Mindigtv és Digitális HD műholdvevő Antennabolt- Antenna. USB-s WiFi antenna az internet szabadságáért kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Szerezd be a konzerv wifi antenna elkészítéséhez szükséges kellékeket!


Mindössze pár forintból vásárold meg az N-típusú csatlakozó aljzatot, kell még négy kis. A készülék tartozéka egy nagy hatótávolságú WiFiantenna, amely a távoli vételt. Mi az a Wi-fi hunter ( vadász )? Hol lehet beszerezni? Egy használt antenna ugyanis nem olyan, mint a használt autó.


Akkor amiket reklámozgatnak netvadász dolgokat, mind kamu? Melyik a jelenleg legalkalmasabb usb-re köthető wifi antenna, amely a laptop áramellátásával. Wifi vadász, hotspot hunter wifi antenna. Kívánságlistához adom!


Szállítás: 2Ft. Elérhetőség: Raktáron. Rendelését telefonon keresztül is. Mennyi a wifi netvadász ára használtan? Használt wifi netvadász eladó. Figyelem, csak az antenna és az USB kábel, a modem hiányzik. Vastag, betonfalakat is átvisz a jel ezzel a házilag barkácsolt eszközzel. Hasonlítsa össze a weboldalon a Wifi Antenna árakat, találja meg a legjobb ajánlatot több. A wifi netvadász antennát minden kamionos figyelmébe ajánlom mivel nagyon hasznos eszköz.


GHz-es WLAN antenna ) Gyors rögzítés, nagy hatótávolság, vízálló kültéri. Wifi netvadász és nethalász antenna kamionra akár 3-4Km Hotspot(benzinkutak, McDonalds,stb) ingyen internet elérésére 4GHz-es netvadász antenna direkt.


Antenna : 58dbi - Kimenő jel: 26dbm(OFDM),32dbm(CCK) - Frekvencia tartomány : 2. GHz (ISM Band) - Falhoz rögzítő: Igen, tartalmaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.