2020. november 18., szerda

Tplink mr6400

Tplink mr6400

Set up Ethernet with its. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Elmentve Elmentem. Az elmúlt hét napban ügyfél vásárolta meg. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép- en! Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Tplink mr6400

A TP - LINK is biztosan megérezte, hogy a felhasználók részéről lenne igény ennek a folyamatnak a csiszolására, nem is csak magán, de üzleti. Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a. Frekvencia : 2. Wi-Fi sztenderd: IEEE 802. Ft-os áron elérhető.


Méretek: 2x 1x mm. Elérhetőség: 1-munkanap. Mbps, TP - Link. Gyártó: TP - LINK. Ft ( % áfával). Támogatott WiFi szabványok: IEEE 802. Eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviseletek. Keveset használt, hibátlanul működő router, 4G LTE SIM kártyával is működik. PPTP, L2TP, IPSec. TPLINK routerek saját topicjában "öreg router" gyik. LAN sebesség: Mbit (IEEE 80), 1Mbit (IEEE 80u) - WAN portok: 1x. De ennek most vége!


Tplink mr6400

Elég csak a szolgáltatótól kapott USB Stickből kivenni. Hálózat, internet. Barátkozom az Ubuntuval és eddig. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Your price with RF: 80. Part Number: TL. Redcorp, we love IT! Superb Wireless. Turn on WiFi with press of a button. Effortlessly create a guest network with restricted rights. See all the product information. Suitable accessories. Product Description. It will experience you to enjoy. Zobacz inne Routery, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Standard sieci WiFi: 802.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.