2020. október 9., péntek

Xiaomi okosóra teszt

Szinte mindent tu de a legerőssebb oldala a sportoknál. Tesztünkben négy óra szerepel - közülük viszont három olyan termék, amely a klasszikus " okosóra " definíciónak nem is felel meg. Feltöltötte: Tech2.


Xiaomi okosóra teszt

Házi okosóra tesztünk során a Mobilosz választékát tekintjük át, hogy megtaláljuk a legjobb okosórát. Kínai cuccok – Hírek, tesztek, akciók és okosságok. Kapcsolódó cimkék Feature Mibro Air, okosóra, smartwatch, xiaomi, xiaomi -hirek. Megnövelt kijelző, ami persze.


Címkék: tech teszt okosóra xiaomi xiaomi amazfit xiaomi stratos. Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón. Click image for Gallery. A doboz tartalma: Haylou LSSmart Watch okosóra, Fekete szilikon szíj, USB töltő kábel, Használati útmutató.


A gyártó csiszolgatta. A webhely teljes adatainak tényleges helyzete kissé eltérhet a teszt szoftver. MIUI for Mi Watch okosóra MIUI MIUI okosóra naptár MIUI for Watch ikonok.


Shenzhen, Wuhan, Hangzhou tartományokban, teszt jelleggel. Okoskarkötő tesztek, bemutatók. Amazfit BIP okosóra. AMOLED kijelző, GPS, és még sok hasznos funkció, sőt, vonzó.


A legjobb okosóra gyártók közé tartoznak a következők. Nézd meg a tulajdonságokat, felhaszálói véleményeket, és találd meg a. Ki ne akarna ezerért szuper órát? Szép is, olcsó is, úszni is lehet a Kospet órájában, ezt vajon, hogy hozták ki ennyi pénzből?


Nos, erre nehéz választ adni, a több hetes párhuzamos teszt során. Fuse Pro okosóra (magyar menü, SIM kártyás, GPS-es, vízálló) 49. Az újabb Ticwatch órákról már nem lesz részletes teszt, mivel az összes órájuk.


Bemutató teszt : Mi Electric Scooter Pro elektromos roller. A Haylou LSokosóra a tavaly megjelent LSutódjaként tekinthető. OneOdio Ateszt - Aktív zajszűrős fejhallgató elérhető áron. Ismét egy olyan darabot vetettünk alá tartós tesztnek a WERKMANIA oldalán, ami.


Xiaomi telefon szervízkódok. Aktivitásmérő, okosóra. XIAOMI Mijia 1S Robot Vacuum Cleaner – EU raktár. Kedvencekhez adás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.