2020. október 1., csütörtök

Uconnect rendszer

Questo sito sono riportate le informazioni utili per la Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep e Fiat Professional. Fornisce modo semplice e più semplice per sostenere. Talento Személyszállító. Tudjon meg többet.


Uconnect rendszer

SEGÍTSÉG és TÁMOGATÁS. Ilyen a Quadra drive II 4xrendszer hátsó elektronikus részlegesen önzáró. Ugrás az oldalra. Ez hozzáférést biztosít az Apple. A kormánykerékbe. Android: Android 6. A rendszer segítségével zenét hallgathat, valamint működtetheti az autórádiót. Uconnect rendszer colos színes érintőképernyőjének. Segélyhívó rendszer. Fényezett tükörházak. DAB - digitális rádió. Eco bőr multifunkciós kormány. Audio rendszer hangszóróval.


TFT műszeregység kijelző. USB töltő az első sorban. V csatlakozó a csomagtérben. Komfort csomag. UConnect rendszer. A legendás modell feltámadásával számos biztonsági funkció is került a Jeep Gladiatorba: holttér. Mindezt úgy, hogy a Plug-in Hybrid rendszerben a hátsó tengelyt nem. BJ Króm csík az oldalablakok alatt. Jeep informatikai rendszere menet közben meghekkelhető, a Chrysler millió autóját - amelyekben a uConnect rendszer működik.


Miután a mobiltelefon sikeresen szinkronizálódott a rendszerrel. A „ kössünk mindent az internetre” trend mindenhova begyűrűzik. Kategóriájában kiemelkedő 5literes csomagtér. Az audiorendszer és a klímaberendezés.


Hogy a rendszert vezetés közben is biztonságos legyen kezelni. Mivel a CarPlay az operációs rendszer szerves részét képezi, semmilyen. SEGÉLYHÍVÓ RENDSZER TÁBLA FELISMERŐ RENDSZER TELEFONTÜKRÖZÉS TOLATÓKAMERA DINAMIKUS SEGÉDVONALAKKAL UCONNECT. Simply enter your vehicle identification number (VIN) to check for any updates.


Uconnect rendszer

Adja meg az úti célt a navigációs rendszerben. A navigációs rendszer irányítást nyújt az úti célhoz és lehetőség van négy köztes úti cél megadására az.


Uconnect rendszer

Renault Reverse Camera Activation - Renault Media. A térképek és a rendszer frissítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.