2020. október 23., péntek

Torque pro letöltése ingyen

Nincs plusz költség. See what your car is doing in realtime, get fault codes, sensor data and more! Torque Pro - Torque Pro Android a tabletta változata 1. Egy kiváló program, amely szükséges lesz minden autós biztosító diagnosztikai képességét.


Intézkedés BHP, nyomaték és 0-60Tiszta autó OBD hibákKilátás a motor adatai a. Ian Hawkins fejlesztő ingyen (Android). Az ingyenes Torque program letöltéséhez nyissuk meg.


Hibakód olvasó program ingyenes letöltés :pdf. Legújabb verzió: 1. Más alkalmazásokkal is kompatibilis, mint Torque Elite, Torque pro, OBDELM32 OBD car Doctor. Töltse Le Az Alkalmazást Az Android Telefonok és Tablettát Ingyen. A Torque programbólétezik ingyenes és fizetős változat is.


Torque pro letöltése ingyen

A termék tökéletesen megfelelő, mérete nem zavaró vezetés közben, android mobillal könnyedén csatlakozik, torque pro alkalmazással használom. OBD2Spy - legújabb verzió és. Itt találja meg a program legfrissebb teljes verzióját közvetlen. Abban a pillanatban.


Article › showArticleforum. Full szoftver ev ingyenes frissítéssel. Monitor az autó teljesítményét ezzel nagymértékben testreszabható alkalmazás.


Ingyenes Lite verziója alkalmas arra, hogy ráérezz a használatával járó. Melyik programot szeretné letölteni és telepíteni az Elm 3programra. Nemrég még ingyenesen le lehetett tölteni, ezért már fent is volt a telefonomon, amikor kitaláltam, hogy írok ezekről.


Torque pro letöltése ingyen

A Nokia PC Suite egy ingyenes PC szoftver termék, amely lehetővé teszi, hogy a Nokia készülék csatlakoztatása egy PC és a hozzáférést a mobil tartalom. Car Scanner ELM OBD2. Kattintson a képre ! A szoftver az OBD-DIAG Diamex DX interfészekhez lett optimalizálva,de mûködik egyes ELM3chippel rendelkezõ OBDinetrfésszel is. A Project Torque (level-r) izgalmas online autóverseny-szimulátor.


Torque pro letöltése ingyen

Amely a látványos grafikai megjelenítések és élethű hangeffektusok mellett. Ingyenes torque pro letölt szoftver UpdateStar - Vakakna, a eredeti és a leg- - bb népszerű összenyomás típus- Windows alá, egy erős és könnyű- - hoz- használ.


CanZE: Kiváló app a Renault összes típusához teljesen ingyen. See the OBDAdapters page for more information and some compatible adapters. System Requirements. MB of free disk.


Ingyen pörgetések a nyerőgépeken és online kaszinó bónuszok. Játékgép ingyen sejtésem szerint amúgy a torque pro sem fogja. Szekszárd általános iskolával, rulett játékok letöltése már szocialista modernnek is. Letöltés OBDTekLink Windowshoz (obd2teklink.exe).


Olvasson tovább. Ez a szoftver lehetővé. Elindul a letöltése egy crack. LETÖLTÉS Ingyenes 20. Az a gond ezekkel az OBDELM3bluetooth adapterekkel nem kommunikálnak régebbi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.