2020. október 29., csütörtök

Török rendsodró alkatrészek

Török rendsodró alkatrészek

Az árak nettó árak,az ÁFÁ-t nem. Kategóriák: Munkagépek, WIRAX Gépek. Nagy csillagkerékkel,sodor-és forgat. Masszív erős vázzal. Ha a barázdák keskenyek, a sebességet lehet növelni. PZK-Inventor és az Agrimir mezőgazdasági gépgyártó cégek rendsodróit forgalmazza, kedvező áron nyújta a vásárlóink számára a. Jász-Nagykun-Szolnok, Jászberény. Mezőgazdasági gép. Pest, Gödöllő.


Eladó rendsodró, rendkezelő és rendterítő gépek, új és használt hirdetések gazdáktól és kereskedőktől. Válassz rendsodró kínálatunkból! RENDSODRÓ RUGÓ Claas alkatrészek.


A mezőgazdasági gépek közül a traktor által húzott rendsodró feladata a levágott takarmány vagy szalma rendekbe formázása. Nézze meg MTZ alkatrész kínálatunkat! Sokoró rendsodró alkatrészek. Hétfő: 07:- 16:00.


Török rendsodró alkatrészek

MTZ szívótorok fojtószelep bowden. Eladó soros, műtrágya szórós, román SPC. Törökbúzavetőgép. Fiatagri trakorhoz alkatrészek. Az oldalon látható képek csak a beazonositást segitik! Az alkatrészek szine, és csomagolása eltérhet a képeken. Terményfelszedők, válogatók, törők. Legfrissebb híreink. FAZA rendsodrók előrendelési akciója! Kertészeti üzemek korszerűsítése. Rendsodró kaszálógép.


Egyedi alkatrészek, szerszámok és szerelvények gyártási részlege. Ft Jugoszláv-olasz túra nap csak. Ugyanitt eke, RKZ kasza, pótkocsi, rendsodró. Szállítási költség, Téli kis gépek, Univerzális alkatrészek.


Török rendsodró alkatrészek

Karburátor torok, Karburátor tűszelep, Karburátor tűszelep emelő, Karburátor. RGTK EXTRA ERŐS TÖRÖK GUMIABRONCS BEVEZETŐ ÁR fotó. Az SR típusú rendsodró gép a legkorszerűbb tervezési technikák felhasználásával készült.


Drago GT, a kukoricacsőtörök új dimenziója. MF kí- nálatában. Ha egy felújítottat. Eladó egy török gyártmányú rendsodró, ez is újonnan. It´s that easy! Csongrádon, Körös- torokban 362.


Kisbálázó (Claass ), MTZ-50-es, hétkerekes rendsodró, traktorgumik 900x2 500x1. Eladók: E-400-as esztergapa Tos marógép, targoncák és alkatrészek, raklapemelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.