2020. október 5., hétfő

Terra antenna erősítő

Terra antenna erősítő

Terra HA0házerősítő. Ft Nettó ár: 4Ft. Erősítési paraméterek. Egy kimenetes lakáserősítő földi digitális vagy kábel TV jelek erősítésére.


Antenna erősítőAntennák, Mindigtv, UPC Direct, antenna erősítők a Forgat-Sat Antenna. ANTENNABOLT ÉS ANTENNA WEBÁRUHÁZ BP. TERRA HA 129RAktív TILT 36dB Szélessávú szab. Bocskai István 29-ben.


Visszirányú áteresztőképessége miatt internetszolgáltatást is. Műholdas, kábeles és földi vételtechnikai webáruház, csomagküldő szolgálat. Synaps AAD-2In-Line antenna erősítő.


Triax GHV 9szélessávú visszirányos antennaerősítő 30dB. Két kimenetes lakáserősítő földi digitális vagy kábel TV jelek erősítésére.


Kattints és vásárolj kedvező áron – TERRA antenna, parabolaantenna, DVB-T antenna árak – Válogass számos. A HA-0egy modernizált változata a jól ismert RF erősítőnek (azonos típusszám).


Egy új házba lett építve és lehetővé teszi a kétféle erősítés tartományban. A távtáplált erősítőknek az erősítő az antenna fejhez kerül a tápegysége a TV. Mennyiség: 1-db. Frekvencia átvitel.


TV-re akar sok leágat sok. Gyors áttekintés. A TERRA gyártmányú házerősítő családi házak, lépcsőházak teljes körű antennajel erősítését megoldja és megfelelő jelszintet biztosít a TV.


Az erősítőt egy tipikus tápegységről lehet táplálni. Feleslegessé vált antennaerősítő, nagyon keveset használt, kitűnő állapotban eladó.


Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Hasonló termékek kedvező áron. TERRA AB 01 Az VDC feszültség az új típusú DVB-T vevőkészülékek antenna -bemenetén elérhetők.


Terra antenna erősítő

Az AB0erősítő alkalmazásával a szabványos. A készülék stabil jelvételt biztosít egy országban vagy többszintes épületben. A dB-es erősítésű.


Terra antenna erősítő

Olcsó Műholdas Antenna Jelerősítő Akciós jelerősítő, erősítő akár házhozszállítással. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó. Olyan helyeken használható, ahol a kábel-TV internet-szolgáltatást is nyújt. TERRA AS039Rvisszirányú szélessávú antennaerősítő.


Rendezés, Olcsók elől, Újak. V DC, 30mA - 15dB erősítés - bemenet. Ant ampantenna, antenna erősítő kecskem, autórádió antenna erősítő, ant ampantenna, ant.


Egyéb Ebben a menüben beállíthatja az antenna erősítő tápellátását. A fent látható kép illusztráció. Készletben: tápegység. Termékkategória: Antennák Peugeot.


Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.