2020. október 20., kedd

Telefon töltő átalakító

Cellect Micro USB - Type-C adapter, átalakító, fehér. Cellect mágneses töltő és adatátviteli kábel, micro USB. Rendeljen töltőket és kábeleket, vezeték nélküli töltőt, hálózati adaptert vagy micro USB kábelt garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes. USB Type-C USB-C adatkábel adat kábel töltő Type C USB 3. Fedezd fel széles univerzális telefontöltő kábel kínálatunkat!


Töltőadapter kínálatunkat látja. Már csak az átalakító hiányzik a töltéshez vagy szeretné, hogy készülékét máshol is könnyen tölteni tudja? SAMSUNG MICRO USB - TYPE-C ÁTALAKÍTÓ. Válassza ki azt a. Szűrőpanel bezárása.


Telefon töltő átalakító

Keresés a listában. Samsung EE-UC10JU USB-C- 5mm jack gyári átalakító, fehér. Az USB-C átalakító használható adapterként is, hogy a klasszikus microUSB. Kompatibilis a legtöbb új telefonnal.


UNIVERZÁLIS USB TÖLTŐ 2. Lightning – USB átalakító kábel (m). További információk. Nézze meg Átalakító, adapter, kártyaolvasó kategóriánk. OTG kábel, SIM kártya átalakítót, telefon töltő kábeleket és hálózati adaptereket.


Se töltés, se adatátvitel. Hálózati átalakító adapter UK-›EU, fehér. Okostelefonok és táblagépek töltéséhez és szinkronizálásához USB típusú C típusú. Segítségével számítógépről is tölthető a telefon vagy táblagép.


SZIVARGYÚJTÓ TÖLTŐ - USB TELEFON TÖLTŐ SZETT FÉLE ADAPTER és még 2termék közül választhat a kategóriában. Bruttó ár: 2Ft. Autófelszerelés és autós.


Magyar raktárkészlet, szállítás munkanapon belül. A töltő nem a PC (vagy a telefon ) töltőcsatlakozójához van csatlakoztatva. A töltőnek és a kábelnek emellett támogatnia kell a PC (vagy a telefon ) által a. Express Gyors. Egyéb mobiltelefon kiegészítők.


C-típusú telefon tulajdonosának ez a töltőfejátalakító. A kritika szerzője: T. Technológiai kiegészítők. Az adapter egészen 24. OTB adapter, átalakító kerekbol-lapos, kompatibilis Lenovo ThinkPad típus.


A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos. Gyártó: DeLOCK.


Telefon töltő átalakító

Megrendelem: db. Audió átalakító kábel (5mm jack-ről - 5mm jack-re). Nincs raktáron.


Telefon töltő átalakító

Ahhoz, hogy csak egy adott készülékkel kompatibilis termékeket mutasson a lista, a bal oldalon található szűrőpanelen (kategória – márka – típus) kérjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.