2020. szeptember 24., csütörtök

Telefon töltő kábel 2m

Telefon töltő kábel 2m

Adatkábel, töltőkábel »»» Ügyes ajánlatok ✔️ Kedvező vásárlási feltételek. Hosszúság: méter. Töltő - és adatkábel.


Segítségével számítógépről is tölthető a telefon vagy táblagép. Micro usb töltő és adatkábel 2m vagy 3m. Cikkszám: TEL -UNIV-KAB-2-3M-MIC. Rendelj online az eMAG.


W 20V 5A, 2m, szürke. Válogasson fantasztikus árú Akkumulátor és töltő ajánlatainkból! A 100W 2m nylon harisnyázott szürke (CA1T2- B01). Ennek lényege, hogy a chip érzékeli, ha a telefon feltöltött, és automatikusan leállítja ezután a töltést.


Csúszásmentes kialakítású bevonat, prémium minőségű. Ft-os áron elérhető. Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple.


Telefon töltő kábel 2m

Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! A játékokhoz fejlesztett töltőkábel segítségével, töltés közben is tökéletesen hozzáférsz a kijelzőhöz, nem zavarja a csatlakozó a játékot. KÁBELEK, Tablet és telefon tokok és kiegészítők olcsón, raktárról, szinte. Kábel : univerzális micro usb fehér adatkábel 2m.


A vezetékek, vezeték nélküli töltők, kábelszervezők, kábeldobozok és elemek választékából keresd meg s töltőkészülékeket és a kábelrendszerező. Energizer lightning kábel, 1. Mobiltelefon, Tablet vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Lightning adatkábel, 2m. ELADÓ Kábelek és töltő adapterek.


Telefon töltő kábel 2m

A 2m Fekete (CAMXC - B01). GEN Rugalmas rozsdamentes acélkábel Szinkronizálás és töltés. Telefon Tok Huawei Honor Készülékre - Fehér. A fent látható kép illusztráció. Garancia: év. A termék a valóságban eltérő lehet. USB Type-C kábel 2m. Worl Akasa, Akyga. BANDRIDGE VGA kábel 2M, Prémium. Kábelek, töltők, egyéb a(z) Samsung Galaxy SUltra készülékedhez. Gyors szállítás! Stříbrná barva-1m pro micro usb.


A töltőkábelem már három helyen el van törve, ragasztgatom. Viszont nagyon rövi cm-es a kábel. Miért van az, hogy ha a töltőre rárakom a 2m usb hosszabbítót, akkor sokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.