2020. szeptember 23., szerda

Sztereo jelentése

Sztereo jelentése

Sztereo szó jelentése : 1. Térbeli fényképezés: két látószögből történő fényképfelvétel készítése, majd. Később jött ez a stereó, itt már bal oldalon is és jobb oldalon is volt az énekes előtt egy egy mikrofon és a két külön fölvett hangot a. A sztereó (vagy sztereofon) hangzás egy kétcsatornás, térhatású hangrendszer.


A sztereó hangfelvételeket két külön csatornán rögzítik és lejátszáskor a két jel. Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével a(z) stereo magyar jelentéseit. A(z) stereo szó. Magyar értelmező szótár: sztereo - szó jelentése és értelmezése - Fizikai szótár - szojelentese.


Somebody, probably one of the technicians, was playing classical music on a stereo. Valaki, talán a technikusok közül, klasszikus zenét hallgatott a. A topszótár segít megérteni és értelmezni a beszédben és írásban használt, meghonosodott idegen. Stereo jelentése.


A német webszótár felismeri a ragozott formákat és jelzi a német. Meghatározás: A sztereó multiplex a rádióműsorszóró rendszerekben alkalmazott. DIGITÁLIS SZTEREÓ MIKRO-MONITOR. A szimbólum jelentését a háromszögbe rajzolt ábra határozza meg.


A bal oldali piktogram jelentése. Talán „könnyebb” a helyzet a sztereó készülékek kapcsán, hiszen jó esetben sokkal egyszerűbb kapcsolástechnikát, kevesebb áramköri. Korábban teszteltük a NAD közkedvelt belépő (C 316BEE) és középkategóriás ( C 356BEE) integrált szter. A tárgyról két képet készítenek olyan fényképezőgéppel, amelynek két objektíve van.


Az objektívek megközelítően akkora. Hz - impedancia: Ohm - érzékenység: 1dB. USB csatlakozás: van. Analóg audio bemenetek :db. Fejhallgató kimenet db. Méretek (Szé x Ma x Mé). A Sound Field Control kifejezés egy olyan technológiát takar, mely a sztereó hangforrásokhoz (mint például a CD lemezek), melyek nem tartalmaznak surround. HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek - PROHARDVER! No, azért néhányan mégis kapisgálják a zenei dinamika jelentését.


A betûk jelentése : T = tip (csúcs), R = ring (gyûrû), S = sleeve (palást). A mai végerősítőket többfajta üzemmódban használhatjuk. Az alap sztereó (dual mono) üzemmód a legáltalánosabb, s emiatt a legismertebb is. Az RCA-csatlakozó kimenetek kétcsatornás sztereó hangot küldnek a. RCA- adapterkábelt használj, amin van sztereó mini-jack csatlakozó is.


Sztereo jelentése

Némely módszer csak arra való, hogy a régebbi, pld. Dolby Surround kódolású DVD-k, de akár. Kiejtés: ˈstɪərɪəʊ ˈsɪstɪm. Szótagolás: ste-reo.


Sztereo jelentése

Az AUX csatlakozó mm-es sztereó kábelcsatlakozó befogadására alkalmas ( nincs mellékelve). A Strereo a legjobb. Ha azt gondolná valaki, hogy az otthoni zenehallgatás élménye kimerül a kétcsatornás sztereó, illetve az 5. A sztereó erősítő egyik bemenetére rákötjük a hm erősítő front pre out kimenetét ( leggyakrabban a frontokon akarunk jobb hangot a zenehallgatás miatt).


A szó Pseudo származik a görög szó pseudes, jelentése. Zeapon Micro - M6Kamera.


Ha a forráseszköz nem rendelkezik többcsatornás analóg kimenettel, csupán egy sztereó kimenettel, a beépített csatornás lekeverő folyamat automatikusan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.