2020. szeptember 3., csütörtök

Szenzoros szappanadagoló

Rozsdamentes acél, automata folyékony szappanadagoló. Hasznos-holmik. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A hagyományos szappannal vagy pumpás szappanadagolóval szemben higiéniás előnyt is élvez ez a szenzoros adagoló, amelyhez nem szükséges hozzáérni. Diversey IntelliCare Hybrid szenzoros kézfertőtlenítő adagoló, fehér. Infravörös szenzorral szerelt automata folyékony szappan adagoló fehér műanyag. Itt találod a lidl népszerű Silvercrest szenzoros szappanadagolójának leírását.


Szenzoros szappanadagoló

A teljes leírás mellett, képeket és hasznos. Cikkszám: A-ON-0Készlet: A termék raktáron van. Ikat szappanadagoló kerámia kék-fehér. Wenko Brasil szappanadagoló, petrolkék.


Szappanadagoló, szenzoros szappanadagoló, folyékonyszappan-adagoló. Ft-os áron elérhető.


Falra szerelhető, infra szenzoros szappanadagoló - Szappantartók, - adagolók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra. Tekintse meg webáruházunk fürdőszoba felszerelési és lakberendezési kínálatát! Szenzoros folyékony szappanadagolók a higiénikus használatért. Unod már a szétfolyt szappant takarítani a mosdókagylóról?


Szeretnéd gyermeked is rászoktatni a rendszeres kézmosásra ? Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Automata szappanadagoló, érintés nélküli, higiénikus használat. Szappanhoz és mosogatószerhez raktárról szállítjuk. Az Umbra OTTO szenzoros szappandagolója a gyártó egyik sikerterméke, melyet meg lehet vásárolni fali konzollal is.


Letisztult formájával, modern. SZAPPANADAGOLÓ SZENZOROS ÁLLÓ 3ML és még 3termék közül választhat a kategóriában. Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját!


Sanity CMfolyékony szappan adagoló szenzoros kivitelben. VENUS BOLKO - szappanadagoló (infraszenzoros, fehér). Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket. A szenzoros szappanadagoló egy nagyon hasznos társ a fürdőszobában.


Szenzoros szappanadagoló

Megkönnyíti a mindennapjainkat, higiénikus, menő és időt is. Szaniter webáruházunk épületgépészet, nagykonyhai berendezések és mozgáskorlátozottak életét megkönnyítő eszközök.


Szenzoros szappanadagoló

A nagy hatékonyságú pumpája. Az automata szenzoros szappanadagoló S5pontosan annyi szappant enged a tenyerébe, ami egy kézmosáshoz kell és ehhez nem kell mást tennie csak alá.


AutoDispenser - Az érintkezésmentes szenzoros adagoló hatékonyabb kézmosást és ápolást biztosít a fürdőszobában, a konyhában vagy a nappaliban. Ft Áfát tartalmaz.


Mondj búcsút a piszkos kezeknek és a baktériumoknak. Fogyasztói ár: 18. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.