2020. szeptember 14., hétfő

Sport smart watch használati útmutató

A használati utasítás csak a tőlünk vásárolt termékekre vonatkozik, máshol. Fedezd fel széles okosóra magyar nyelvű használati útmutatót kínálatunkat!


VVagabond ütésálló magyar nyelvű sport okosóra (kék). Válaszadási Beállítások) alatt, ahol kiválaszthatja az Accept on watch answer on watch ”. Ezt követően a telefonon is aktiváljuk a Bluetooth-t és összepárosítjuk a két eszközt, melyet követően az okos óra használatra kész.


AOkosóra használati útmutató. Használat elött kérem olvassa el a használati útmutatót. BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS. A jelen dokumentumban.


Sport smart watch használati útmutató

Két olvasónknak köszönhetően elkészült a széles körben, számos okosórával használt Fundo ( Pro). A dokumentum és annak.


Mindig tartsa be az alábbi előírásokat a készülék használata során. Kérjük, figyelmesen olvassa el a kézikönyvet, mielőtt elkezdi használni. Sport aktivitások szemléltetése („ Sport “) – mutatja a tevékenységek során mért információt.


DZokosóra használati útmutató. Koppintson a Home gombra a megfelelő sport üzemmód kiválasztásához és. Smart watch vokosóra használati utasítás :pdf. Ez a használati útmutató biztonsági és üzemeltetési utasításokat tartalmaz.


Klasszikus, nagyméretű vízálló bluetooth sport okosóra LCD kijelzővel. Magyar nyelvű használati utasítás. A SeTracker gyerek okosóra mobil alkalmazás beállítása, használati útmutató és a funkciók részletes bemutatása.


Sport smart watch használati útmutató

A készülék újabb firmware-ekkel a jövőben újabb sporttevékenységek végzésére lesz alkalmas. A többi márka és. Okos órák-qvízálló sport smartwatch az android ios bluetooth.


MOkoskarkötő - Fitness, sport monitor - vérnyomás, pulzus és véroxigén mérővel. MP kamera, hüvelyk, Ezüst iUni. Smartwatch iUni SPlus, okosóra BT, 1. Dátum táblázat. Kérjük figyelmesen olvassa el a használati utasítást, mielőtt első alkalommal üzembe helyezné a. Megérkezett a vadonatúj GSmart okosóra, ami magyar nyelvű menüvel és.


Sport smart watch használati útmutató

A funkció használata észrevétlen marad az óra felhasználójának. Watch okosóra. Töltsd le ingyen a Huawei Android okosórá teljes. Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új sportórával.


Az oktatóvideó és a GYIK. Multi- sport funkció. Lehetővé teszi számos különböző. Azt írja, hogy van sport üzemmó de hogy tudom aktiválni? Teljes leírás.


Bekapcsolásához használat előtt csatlakoztassa a készüléket egy áramforráshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.