2020. szeptember 15., kedd

Sport okosóra

Manapság - különösen drágább sport okosórák - elszakadtak a szimpla stopperórás megjelenéstől és gond nélkül ellátnak rengeteg okosóra funkciót. Nem annyira univerzálisak.


Sport okosóra

Hogyan válasszunk. Apple Watch Nike Series44mm Ezüst, Alumínium, Platina-Fekete Nike sport. Mi is imádunk sportolni, és ha itt vagy akkor Te is. Xiaomi Haylou LSSolar okosóra.


Kijelző: 28", színes, kerek LCD IP68-as vízállóság. Honor MagicWatch okosóra 46mm, lenbarna. AMOLED Always on kijelző. GB tárhely, féle sport mód.


Ez egy fiatalos, sportos, vízálló okosóra cserélhető szíjjal és nagy kijelzővel. Kompatibilis Android és iOS.


DZSmart okosóra beépített kamerával és SIM kártya foglalattal (Fehér) -79%. Fsport okosóra, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusmérõ, kalóriaszámláló.


Activa Touch női sport okosóra ezüst szilikon, EKG, vérnyomásmérés, véroxigénszint mérő és pulzusmérő funkcióval. Egy sportóra vagy sport okosóra sportteljesítményed mérése során segít neke hogy könnyen megfigyelhesd a végzett munkát edzéseid alkalmával. Okosóra akár ingyen szállítással a MALL.


Garmin, Sport - és okosóra, okosmérleg, GPS szaküzlet. Garmin TomTom Wayteq autós motoros kamionos és túra navigáció élettartam térkép frissítéssel is. A játékos játszik. A bajnok ösztönből játszik.


Az Instinct — Esports Edition egy GPS-es okosóra, mely a. A kijelzője egész. Polar Vantage V Titan HR. Multisport óra Hjeladóval. Egyéb Motus Watchy Monster.


Adj meg mindent a sportos énednek! Még okosabb, mint elődje. Katonák és kalandorok csuklóasszisztense. Elegáns és sportosan kivitelezett.


Sport okosóra, pulzusmérő okosóra, android okos karóra. Klasszikus, nagy méretű vízálló bluetooth sport okosóra LCD kijelzővel számos hasznos fitness és aktivitásmérő funkciókkal. Az óra kinézetre egy hagyományos.


Egy kényelmes szilikon szíjat. Egy tipikus sport okosóra dizájnról van szó, de az igényes fajtából. Elég szépen, részletesen kidolgozott a dizájn és zöl halványbarna.


Sport okosóra

Kiegészítő funkciók: Ébresztőóra üzemmó Stopperóra, Bejövő hívás, SMS emlékeztető, Alacsony töltöttségi szint. Fsport okosóra Bluetooth, lépésszámláló, pulzusmérő, kalóriaszámláló. A lejárat előtt ennyi idővel kérem az értesítést.


Sport okosóra

COLMI Pszínes érintőkijelzős sport okosóra puha gumiszíjjal - babarózsaszín. Normál méretű, könnyű, sportos COLMI okosóra babarózsaszín színben, színes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.