2020. augusztus 11., kedd

Új apple

Ismerd meg az AirPods új gravírozási lehetőségeit. Használj emojit, betűket és számokat vegyesen.


Új apple

A telefonhasználat élményét átformáló iOS a legnépszerűbb appok frissítéseivel, új Apprészletek funkcióval és még komolyabb adatvédelemmel érkezik. Azonnali szervizszolgáltatás!


Új apple

Ingyenes bevizsgálás! Ellenőrzött híreket olvashatunk a felületen. Vaffler Dániel. Tim Cook a virtuális kampuszon bele is csapott a lecsóba, és bemutatta, mit.


Új apple

A Bloomberg megerősítette a várhatóan ősszel megjelenő újdonságokat. Mindig reklámmentes és te döntöd el, mit nézel és mikor. Apple szolgáltatások. De vajon melyek ezek az alkalmazások?


Rendelj az eMAG webáruházból! Keynote összefoglaló. Cím: Westend City Center. Ezt egy ismert elemző, Ming-Chi Kuo közölte.


Személyes átvétel szaküzletünkben, illetve országos kiszállítás. Nézze meg a Cupertino legfrissebb híreit. Mi az, amivel többet tud majd? Nem sokkal az iOS 13.


Mennyibe fog kerülni, mikor jelenik meg? A doboza bontott, de a kábel új, használatlan, 0km-es! A SuperShop kártya új generációja!


Készült tartós poliuretán külső,puha mikroszálas bélés, kemény hátlap az esetben nyújt teljes. Kiterjesztett valóság.


Több százmillió eurós ráfordítással új terápiát vezetnek be. Az ABionic chip. Szóval látja, tényleg felkapott helyről van szó.


Bianca azt felelte, hogy látja, és hogy tetszik neki a kis bolt, amelyet Lou. Igazából videokapcsolat, olyan, mint a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.